• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    BS - kan ni inte dopa henne? Typ ge henne lite lugnande piller varje dag. Nu får jag säkert någon kattaktivist mot mig men vad fasen så där kan ni väl inte ha det?!

  • Lapinette

    Jag har inte kommenterat något för att jag inte har något mer att tillföra gällande hårets vara eller icke vara. Speciellt när det kom in på hår på huvudet där jag vet att många killar, liksom min man, har komplex att det försvinner mer och mer. Själv tycker jag att rakade karlar, OBS på huvudet, kan vara supersnygga!

    EA - jag föredrar muffins utan någon glasyr på. Äppelmuffins med härligt stora äppelbitar inuti och kanel. Mmmm...

  • Lapinette

    Oj, ska alla ut och promenera. Själv har jag försökt att jobba men arbetsmoralen är superlåg då jag sitter själv här på jobbet. Sitter jag hemma och jobbar funkar det bättre. Sitta här själv så tror man ju att alla andra är ute och har skoj så varför ska jag jobba ... eller något liknande.

  • Lapinette

    Spännande mugglan, har du passerat bäst före datum!!!

  • Lapinette

    Fast om jag återgår till hårfrågan så vill jag hellre att maken rakar bort sitt här försöker dölja att håret kryper "uppåt".

  • Lapinette

    Men AM jag gorde ju precis som du sade. Kort klänning, långa örhängen. Ska lägga in lite bilder på FB så du får se ... bara maken orkar tanka över fotona på vår hemmaserver.

    Och åter igen håller jag med dig gällande karlar med eller utan hår.

  • Lapinette

    Min make har redan en nick men den får jag inte avslöja för då blir han skitförbannad på mig. Något som jag har kallat honom för ...liksom han kallar mig för kanin.

  • Lapinette

    Ni är allt bra roliga! Tänk vad användbar den här tråden är.

    Nu ska jag rusa iväg och träna för en hårlös norrman. Ciao, vi ses senare!

  • Lapinette

    Skål Pb! Sitter här och lyssnar på Lars Winenrbäck. Inte riktigt min stil på musik men helt ok.

    Porchez - ja, vart har du varit? Berätta lite mer. Skittrist med vädret, speciellt när man liksom bara räknar med att det ska vara sol. Vi hade regn varje dag i Thailand och en massa moln. Helt galna regnskurar som kom på eftermiddagen och kvällen. Men vi lärde oss tillslut vilka tider det regnade på och för oss som bara slöade omkring så var det ok att ta boken med in på rummet och läsa eller sätta sig i poolbaren och spela fyra i rad i väntan på att det skulle gå över.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge