Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Vi fortsätter blanda och ge

    Det kanske bara gäller om man gör landstingsfinansierade, men i Falun så skulle vi ha använt frysisarna innan något nytt färskförsök skulle göras. Eller hur gjorde ni, Lappis? Visst tinade de (klantarslena) alla på en gång men först efter att ni hade gjort tre färskförsök?

  • nennesjuttioåtta

    inte för att det spelar någon roll, men funderar också hur de räknar 7 IVF

  • nennesjuttioåtta

    lapinette
    Ja, det beror ju alldeles på hur man räknar då!

    Men samtidigt, jag fick ju bara 2 till frysen på två färska försök... Så de borde väl räkna på fulla IVFer med frysisar och allt för det kan ju skilja sig avsevärt? Eller? Fast man får ju fler chanser..'h nu är det sent, jag klarar inte av tt tänka

  • nennesjuttioåtta

    nu är dagen sluuuuut hurraaaaaaaa

  • nennesjuttioåtta

    oupsie
    btw, jag har inboxat dig...

  • nennesjuttioåtta

    god morgon!
    ang mästarnas mästare, fy vad tråkigt att Holm åkte ut. Mest för att Tomas Johansson och Sjöberg är de som kommit sist i nästan varenda tävling och så får de vara kvar för att de tar ett plastsvärd fortast. Heja Louise Karlsson!

    f ö
    är jag inte den som kastar mig över bebisar, snusar på dem och har längtat tokmycket efter barn. Men så blev det ju som det blev ? att jag inte fick välja. Vilket säkert var nyttigt för mig, annars hade jag säkert tyckt att det var ganska tråkigt att vara gravid och undrar vad fuzzet var om för jag mår som vanligt och det är ju inte jobbigt alls, förutom att det inte är särskilt skönt med foglossning. Men nu vet jag ju, det här kanske är enda gången. Jag får aldrig den här dagen som gravid åter och jag har verkligen kämpat som fan för att komma hit och skulle jag inte vara tacksam för det så skulle jag fan skämmas och hoppas att någon gav mig en käftsmäll.

    Jag är oändligt tacksam över att få vara gravid. Om det beror på den ofrivilliga barnlösheten eller att jag är kåt, glad och tacksam av naturen låter jag vara osagt.

    Det var inte meningen att klämma upp "passa på och njuuuut" i fejjan på någon som inte vill höra det. Lika lite som man vill höra slappna aaaav, kanske? Men Vickan verkar ju fått en bebis som äter när han ska, som han ska, sover när han ska, amning som funkar felfritt.. så då är det väl ändå läge att njuta och vara tacksam att allt gått så bra? Fast jag förstår att du undrar vad som komma ska näst, men just nu så verkar det ju toppen!

    Jag känner att hur jag än skriver så kommer det ut fel, så jag släpper det här nu. Hur som helst, blir det inte som man hoppas och det strular så förstår jag att man inte spritter omkring i ett lyckorus.

    EGO
    Men jösses, igår hade vi sex. På en TISDAG! Va?!?! Ska helgnöjet sprida ut sig över veckan, eller var det en engångsföreteelse? Den som lever får se. Idag ? provtagning hos BM på mitt ferritin.

    Snorkis
    Gött att allt såg bra ut och grattis till tjejen!!!

    hörrni, hur är det med Frejis?!?!?!? Nu var det riktigt länge sen hon var här?!

  • nennesjuttioåtta

    och PB, jag hoppas jag blir som dig ? engagerad men ändå laid back, kärleksfull, förnuftig och fångar dagen.

  • nennesjuttioåtta

    muffinstönt
    hahah en gång är ingen gång, men vi tyckte det var mycket trevligt så det kanske blir en tradition så småningom?

    MSW
    Ja stackars A som blivit biten!

    muggles
    glad gubbe på gång snart?

  • nennesjuttioåtta

    Muggles
    oh absolut inte, jag blev inte sur alls, snarare tvärtom att jag kände att jag klampat på!

    Jag tycker själv det är befriande med folks om ärligt säger att det inte är så jävla rosenskimrande första tiden som förälder, för jag tror det gör att vi mår ännu sämre när det inte flyter på som det verkar göra för "alla andra". Det ständigt dåliga samvetet för att man säkert gör fel eftersom alla säger hur underbart det ska vara.

    Men nu skrev jag att Vickan skulle njuta just för att hon hade det lugnt och var uttråkad, allt verkar fungera och om eller när Trollet visar trollsidan så skulle jag ju knappast klämma till med ett NJUUUT av vaknätter och mjölkstockning och förstoppning och kolik och reflux för det kommer aldrig igen jadajadajada. För det är ju det man hoppas på, att koliken aldrig kommer igen.

    Lapinette
    ja här har det varit jävligt glest så det nästan har blivit att vi pratat nostalgiskt "ooh, kommer du ihåg i söndags för två veckor sen, höhöhöhö... eller var det ännu längre sen? Jaja, hur som helst, det var bra! Ska vi göra en repris på... nä inte ikväll, för det är ju curlingfinal men på lördag kanske?" Fast det behövs mer glidmedel här, min produktion verkar ha upphört.

  • nennesjuttioåtta

    muggles
    Usch, om det ändå fanns en quick fix att stänga av de tankarna, som sagt!!!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge