• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    Har nu en himla massans dadlar i kylskåpet. Funderar på att linda in de i bacon och steka till fördrinken (champagnen) imorgon. Hmmm... sen blir det en repris på vaniljmousseefterrätten .

  • Lapinette

    BS - har faktiskt haft ooootroligt lite middagar hemma i vinter då vi hela tiden har varit bortbjudna istället . Den enda problemet just nu är att jag inte har en aning om hur och när vi ska hinna bjuda igen.

  • Lapinette

    Tinga - vildsvin skulle vi prova någon gång i höstas men när vi skulle tillaga den insåg vi att datumet hade gått ut . Gick tillbaks till affären och fick pengarna tillbaka. Annars brukar svärmor laga gott vildsvin.

  • Lapinette

    Ikväll blir det entrecote och ratatouille. Inget speciellt men enkelt och gott en fredagkväll. Kanske ska jag testa några baconlindade dadlar också som vi kan ta innan maten är klar. Maken går på spinning ... jag vågar inte träna än (läkaren sa en vecka).

  • Lapinette

    Vilken härlig dag!!! Maken (som blivit tokig) stegade direkt iväg till SATS för att springa i 55 minuter medan jag låg kvar och drog mig i sängen. När han är hemma igen blir det frukost och sen packa matsäck för en promenad i Hagaparken med medhavda brie och salamismörgåsar .

  • Lapinette

    Hello girls, kikar in för att se om Minst har gjort entré men det verkar dra ut på tiden.

    Angående mysbxor så skulle jag aldrig gå ut i dem men sitter i ett par just nu . Hemma är det myskläder som gäller.

    I casa Z har vi precit ätit frukost och påbörjat tvätt i tvättstugan. Våra nya vänner igår var trevliga, vääääldigt beresta, men lite väl trögpratade. Hade hellre haft några "riktiga" vänner på middag men de hade en superliten Gaston som skrattade och var glad. Blev åter igen sugen på en liten (han var 8 mån).

    Tinga - skönt med lite avslastning!

    AM - härligt med Florens (en av mina favoritstäder)!

    Själva åka vi till svärmor som vanligt i Påsk. Svårt att hitta bra flygbiljetter så vi flyger ned till Bryssel och sen får vi se om vi hyr bil eller tar tåget den sista biten. Men först är det ett besök hos vänner i Österrike (om två veckor).

  • Lapinette

    Tinga - ankbröst med körsbär låter supergott. Har du ett recept du kan delge. Har för mig att jag har en påse körsbär i frysen (från trädet på landet).

  • Lapinette

    Hade annars tänkt att göra clafoutis av körsbären men de kanske räcker till båda recepten.

  • Lapinette

    Angående Påsk som reshelg så tycker vi den är suverän eftersom man får så många dagar utan att behöva ta semester. Vi åker nästan alltid till svärmor då 4 dagar där är lagom .

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge