• viktualia

    Vi fortsätter blanda och ge

    Telis - jobbigt m Televinkens reaktion på vaccinet... Trollet ska fira sin tremånadersdag med dylik aktivitet... gäller nog att vara laddad m tålamod och Alvedon...

    Lappis - jääääääävlar vad vansinniga huspriser.... Vårt hus här i hålan köpte vi utan budgivning för 825 tusen.. världen är olika...

    Ego - Trollet har sovit helt ok i natt!! Ändå dröjer det till halv tolv innan jag tittar in här... hmm

  • viktualia

    fru AM skrev 2010-04-15 11:45:00 följande:


    Tjoho - nu har jag sökt ett jobb, lite outannonserat, tips fr maken. Få se hur det går.
    Vill du ha just det jobbet? Dags för hejaklacksdans?!?
  • viktualia

    Nenne - bra att ta ett span redan nu. Puckowebshopen som vi köpte vår hos, har fortfarande inte skickat nån mjuklift... akta er för kidzshop! Annars är jag störtnöjd med vagnen så här långt!

  • viktualia

    fru AM skrev 2010-04-15 11:52:36 följande:


    Ingen aning om just det jobbet är JOBBET ... Men det är ett jobb och jag är jobbbsugen ... (Kommunikatonsbyrå, låter kul)
    Det lät skoj! *hejar på nåt alldeles*
  • viktualia

    Liten - jag har just blivit rikitigt nöjd över nätshoppade amningstoppen från Paola Maria www.mamastore.se/product_info.php&products_id=74589

    Nenne - Teutonia fun - mycket för att den går in i bakluckan på vår V50 på längden, dvs man kan packa grejor bredvid. Smidig vagn och nätt vagn, funkar även på hyfsat skumpiga skogsstigar. Mitt vagnköpartips är: TESTA hur det går att få in den i bilen!!

  • viktualia
    nennesjuttioåtta skrev 2010-04-15 16:01:29 följande:
    vickanoki, vi har en V70 så den är ju rätt stor men det är ju en bra idé
    i dem går väl i och för sig de flesta vagnar in, men jag skulle ändå testa om jag var ni! Vi lärde oss mycket på att stå där i 15 minusgrader och krångla in olika vagnar! Det handlar ju en hel del om hur mycket annat jox man vill få med sig.

    och i vårt fall finns det ju en risk att vi köper en bil till så att jag kan bilpendla till jobbet. I så fall blir det nog en mindre bil än V50n och då lär jag testa att vagnen går in där också.

    Sen tycker jag att möjligheten att docka på bilbarnstolen är bra, även om vi inte köpt nån adapter än. Vår bilbarnstol passar alltså med vår vagn. Såg en kompis göra just så och onekligen verkar det enklare än att fälla upp en hel vagn.

    Allt beror väl på var man rör sig och hur. Vi valde utifrån att vi bor i stan (snöröjningen finns men kommer inte först till oss), den ska funka både som cityvagn och hyfsat ute i skogen, den ska vara smidig att få i och ur bilen. Jag tycker nog att vi uppnått detta. Däremot är varukorgen under vagnen inte helt lätt att lasta, men det ryms en full matkasse när man väl lyckats.
  • viktualia

    AM - jag håller med passionsblomman.. träna kan du göra imorgon! drick lite mer vin! fniss!

    5 minutersmetoden - hm.. som sagt.. än så länge är Trollet för liten för sovmetoder plus att han sover rätt bra.. men jag skulle nog gett upp långt innan tre timmar hade gått..

  • viktualia

    Snaily - åååååå jag har inte joddlat å dina vägnar än.. fast Telis avslöjade ... men KRAM och GRATTIS!!! uuuuu så spännande! Och fram med BF-datum - nyfikna klubben anmäler sig!!

    Själv - ska jag nog se till att såväl son som make skuttar ner i sina sängar... har som mål för morgondagen att lyckas ringa MVC och boka tid för efterkontroll.. borde ju ta tag i själva pökandet, men vill nog få lite grönt ljus först...

  • viktualia
    Lapinette skrev 2010-04-15 21:40:56 följande:
    Förresten jag ligger in ett önskemål om en BT-picnic i sommar! Tänkte att vi skulle dricka lite riktig skumpa! Inte bara prata om det .
    jag är PÅ!!!

    hm...sova var det...
  • viktualia

    Nenne - en sak till om vagnar i bilen... jag är väldigt nöjd över att våran vagn går att lasta in utan att ta isär den. Vissa vagnar krävs att man tar loss ligg/sittdelen från chassit för att kunna fälla ihop den... surt att behöva mecka med sånt en regnig dag på en stor parkering under asvrål från lill*n...

    Bära barnvagn gör man väl inte.. men lyfter den in och ut ur bilen, nerför trappor hm... lever jag ett konstigare liv än jag trodde kanske?!? Och hittills framstår jag som sanslöst bilfixerad.. shit.. minns ni tiden INNAN jag tog körkort???????

    (själv minns jag fortfarande med tacksamhet att Telis höll mig i handen via chatt när jag skulle iväg på uppkörning...)

    Galltvålen - jag är helt beredd att sjunga dess lov!! tjohooo vilken bra pryl, luktar lite skunkigt men funkar mot både bajs och blod - vilket råkar vara de fläckar som inträffat här sedan tvålen införskaffades... jag måste bara hitta på nåt vettigt sätt att förvara den på... Tvålkopp hade liksom bortrationaliserats för evigheter sedan i min prylarsenal...

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge