• viktualia

    Vi fortsätter blanda och ge

    pip!

    Det var väldigt snabbt avklarat det där... största projektet var att ta sig till och från sjukan... utan snö =4 min körtid. Nuvarande totalt snökaos tog klart längre...

    Trollet står på huvudet och visade även sina ädlare kroppsdelar. Så nu vet vi att det är en finning mopedist, en introvert elgitarrist eller bara en helt vanlig kille som gömmer sig bakom smeknamnet Trollet....

    Själv hann jag knappt med, så nån livsavgörande händelse blev inte det här ULet...

  • viktualia

    Snaily - resa är ju strålande bra, men varför så långt fram i tiden?!? Jag hade dragit iväg snart om jag var du... fast både makens och ditt jobb och IVF och allt sätter väl käppar i det hjulet antar jag?!?

  • viktualia
    Parnassia skrev 2010-02-01 14:51:27 följande:
    Härligt Vickan!! Och vad kul med en kille! Sa det nåt om rörlig/ruckbar/fixerad?Tyckte du att du såg nåt vettigt på skärmen? Såg du de ädlare delarna?Jag var på ett sent UL med E och jag fattade inte vad som var upp och ner på bebisen, det var bara massa hud och bebis överallt tyckte jag. Jag vill oxå se magbild!!
    Näee de sa inget om rörlig/fixerad.. hann liksom inte säga pip... förutom att läkarn som gjorde ULet frågade om vi ville veta kön och då sa vi ja. Och japp, då zoomade han på testiklarna. Och efteråt insåg både maken och jag att vi måste fila lite mer på pojknamn.. vi var mer nöjda med tjejnamnet..... hmmm
  • viktualia

    Jopp! de flesta som har gissat, har gissat på tjej.. själv har jag inte haft nån känsla alls... men nu vet vi...

    Och nej - maken har vägrat ta reda på det tidigare, men nu var det ok i hans värld också.

  • viktualia

    Parnassia - jag kan f ö meddela att vår gemensamma kompis med samma förnamn som min bror väntar sin tvåa precis efter er. Bf är 25/4 avslöjade hans fru nyss.

  • viktualia
    snaily skrev 2010-02-01 15:03:01 följande:
    VickanSnart är det vårvinter och då vill jag inte resa bort från fjällen. Sen är jag sån som gillar den svenska sommaren, helst på Ön då du vet, så början av september är perfekt tycker jag. Så hinner man längta lite också. Kul med bilder!
    Åhå! Då är jag med! Men just nu skulle jag absolut kunna tänka mig att lämna snökaoset ett tag.. ehum...
  • viktualia
    Parnassia skrev 2010-02-01 15:26:48 följande:
    Vickan! Fin mage! Känns det som att den har sjunkit nåt jämfört med innan?
    hm... jag är verkligen inte rätt person att svara på det.. men när jag ser på bilderna från jul och jämför med nu en månad senare så joooo tyngdpunkten närmar sig golvet...
  • viktualia
    muggles skrev 2010-02-01 15:30:17 följande:
    Vickan: wow - sprickfärdig eller?! Men du ser inte ut att ha gått upp mer än just magen - du ser fortf smal ut i ansiktet. Det måste du vara rätt nöjd med el?
    fniss! japp när jag ser bilden så ser det ju ut som att jag är totalt sprickfärdig. I verkligheten är det rätt ok och jag är rätt rörlig och så fortfarande.

    Och japp igen - jag har inte gått upp mer än runt magen, känner mig inte ett dugg rundare i övrigt. Himla skönt! Kan tex utan problem ha på mig ringarna!
  • viktualia

    Truls hette en katt som fanns i makens familj.. Rulle Bildrulle är ju alltid bra...

    hm... konstaterar när jag spanar på svensk namnstatistik att många fina pojknamn bärs av mina närmaste killkompisar... besvärligt detta!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge