• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    Snaily - instämmer i regnet fast vi bara var där i en vecka tyckte vi att det var helt ok med en störskur vid 15.30-tiden och sedan en till vid 17.00-tiden. Åhhh... vad härligt det var! Längtar tillbaka.

  • Lapinette

    Porchez - vi hade det suveränt! Vi åkte ju enbart för att vila upp oss och inte göra någonting och exakt så blev det. Vi latade oss vid poolen, läste, tog massage, promenerade på stranden och så dök jag för första gången . En vecka med jetlag och långresa gjorde absolut inget alls! Skulle absolut göra om det ... helst en gång i månande .

    Har suttit och kollat lite på vart vi ska åka i sommar. Har ju redan lagt upp lite olika planer men ska försöka sammanställa och sen sitta ned och ta ett beslut med maken.

  • Lapinette

    mugglan -

    EA - men kanske din akup kan köra en kombo när du är där. Sätta en extra nål för ryggen. Jag har behandlats för min förkylning samtidigt som fertilitet. Samt fått nålar både på rygg och mage.

    Sen instämmer jag - FFFFFFFRRRRRRRRREEEEEEEEDDDDDAAGGGGG!!! Både jag och maken jobbar hemifrån och pratade med pappsen på Skype här imorse. Mysigt!

  • Lapinette

    Liten - trist att Capri Due inte var bättre. Vi har haft både bra minnen samt mindre bra där men av någon konstig anledning går vi alltid dit på sommaren, då man kan sitta ute och har all tid i världen.

  • Lapinette

    Tinga - kram för jobbig morgon och skål för en god middag ikväll. Själv funderar jag på om jag ska boka Arirang (koreanskt) istället för att ställa mig och göra lasagne. Hade ju tänkt att preppa mig inför helgens träning med en massa pasta men det är allt bra frestande med lit bibimbap. Speciellt eftersom jag ändå måste bege mig till de kvarteren för att checka in på Nike Convention. Hmmm... ska fundera en stund till.

  • Lapinette

    nenne - låter som våra pizzor förutom margerithas. I söndags gjorde vi dock ena halvan med prosciutto och andra med salami som då fick följa med i ugnen. Supergott!

  • Lapinette

    Jag tänkte också på frozen margarithas ... vad är det annars vi talar om??!!!

  • Lapinette

    nenne - tomatsås som jag gärna gör själv med en klick honung i. Sedan mozarella och champinjoner.

  • Lapinette

    Shit, jag sitter här och nyser och snyter mig. FÅR INTE BLI SJUK! Jag ska ju gå upp 07.00 imorgon för att träna hela dagen.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge