Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Vi fortsätter blanda och ge

    ja bulldeg är döden för magen. IIIIIHH

  • nennesjuttioåtta

    Vickan
    trevlig tur! Äntligen!!!

  • nennesjuttioåtta

    muffins
    gött med fika ute! Vi satt ute på terassen på lunchen och solen värmde så himla skönt (det var inte så skönt när det kom ett yttepyttemoln PRECIIIS framför dock)

  • nennesjuttioåtta

    hatar hundbajs!!!!

    men vad mysigt med finfika!!!!!! Åhh har du fått fler gula blommor vid huset?!?

  • nennesjuttioåtta

    ja, det har vi! Den sprattlade hej vilt och vinkade till mamma och pappa.

    Alla delar såg ut som det skulle och vi blev tillbakaflyttade till nytt BF 10/8. (hon sa att det kunde hända vid IVF också och jag har ingen aning)

    Vilken toppendag!

  • nennesjuttioåtta
    Tack!

    Tack! Tack! Tack!

    Nej vi bad innan om att vi inte ville veta vad det skulle bli, så vi såg ingenting sånt.

    Det känns så skönt att allt såg bra ut! Tänk att huvudet är dubbelt så stort i diameter, mot vad hela Pricken var när vi såg h*n i v 10! För att inte tala om själva pricken som var Pricken 5 dagar gammal. P kunde inte sova i förrgår för han tyckte jag var så sval mot innan, så han höll nästan hela dagen på att googla efter kroppstemperaturer på gravida och blev lite lugnad inför RUL för man sänker kroppstemperaturen under graviditetens gång.

    Snorkis
    ahaaa, minsann! Intressant. Jag har bud på båda könen (AM tror stenhårt på tjej), det kan sluta hur som helst (så länge den inte har båda så är jag glad. )

    PB
    Lycka till på VUL! Jag hade först 14 ägg och andra gången 18, FruLMuffins hade långt över 20 och blev överstimulerad. Jag blev lätt ÖS första gången men inget allvarligt och jag blev inte sjukskriven. Men det är kvaliteten som är viktigast, inte kvantiteten.

    Snaily
    hälsa Falun!!!!!!
  • nennesjuttioåtta

    PB förresten, det har itne stämt en enda gång med vad de sett på VUL mot vad de plockat ut, andra gången när de pockade 18 ägg hade läkaren sett 9 blåsor... Fast han kanske bara räknade ena sidan? Hur som ? lycka till!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge