• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    Ska nu byta om för lite skridskoåkning i Vasaparken med kompis och sedan sluter maken upp för middag. Ska prova en ny restaurang som ligger på vår gata ... ja, restaurangen är inte ny bara att vi inte har kommit dit tidigare. Ha en skön kväll!

  • Lapinette

    Fru E - grattis till toppen embryot och till de små eskimåerna. Det är gott att ha lite i frysen!

  • Lapinette

    Tack för en supertrevlig brunch och till nenne säger jag bara "åååååååhhhh, vad söt du är som gravid!!!!" Sen charmades jag totalt av Hektors som satt och flörtade med mig hela tiden. Ingen fara med allt barnsnack, helt naturligt att det blir så och vi pratade ju faktiskt om en hel del annat också ... precis som här på tråden.

    Själv knatade jag hem från brunchen (för att stilla ångesten över att ha ätit för mycket våfflor!) och la mig på soffan och såg ett avsnitt av the Wire innan vi gav oss ut till min brorsa och födelsedagsmiddag för min gudson. Japp, det var bara att trycka i sig ännu mera mat. Brorsonen blev iallafall jätteglad över sin födelsedagspresent - biljett till Bounce i Globen. Kul med en brorson som älskar dans.

  • Lapinette

    Liten - grattis igen och vilken förlossning!!!

    AM - har sett bygget av Åhléns men ska nog försöka ta mig dit och se resultatet också (invändigt).

    Härligt med söndag och sol!

  • Lapinette

    BS - jag tror inte maken har lust och jag är faktiskt lite feg. Är rädd att jag kommer att kära ned mig och vill köpa. Ska dock ladda ned bilderna och följa budgivningen. Som jag brukar göra när jag har sett ett hus jag gillar. Visade för min bror igår som tyckte som ni - gå och titta.

  • Lapinette

    Maken har åtminstone gått så långt i tankarna att vi ska sätta en budget. Kolla hur mycket vi har råd med och tycker att vi kan lägga ut på ett hus + dess omkostnader. Men jag tror ändå vi blir kvar här tills det är dags för barn.

  • Lapinette

    nenne - vilken skit att du både tog taxi och missade tåget. Jag tänkte faktiskt på det när vi satt där ... hmmm.. borde inte nenne bege sig iväg snart men du verkade så lugn så jag släppte tanken och trodde jag mindes fel tid.

    Vi tog t-banan ut till förorten och promenerade till huset. Maken och jag kom fram till att vi lika gärna kunde promenera där som utmed Norr Mälarstrand ... fast Norr Mälarstrand är fasiken så mycket vackrare än att gå utmed den hårt trafikerade Magelungsvägen. Konstaterade innan vi gått in i huset att nej tack, inget för oss. Det var verkligen ingen tomt alls och altanen de har måste man gå upp för en trappa för att nå ... sorry, jag ser fram emot en uteplats som man lätt kan nå genom köksdörren så man kan sitta ute och äta ljumna sommarkvällar. Sen var det inte lika tjusigt och fint inuti som på bilderna. Konstiga möbler stod där (jag vet, vi skulle inte köpa möblerna). Det som jag gillade bäst var tvättstugan och bastudelen. Superstor bastu och snygg tvättstuga. Men nej, tack där ska vi inte bo.

  • Lapinette

    Nenne ? det är inte synd på huset ? bara skönt! För om det hade varit super så hade vi nog båda fått ångest för tanken är ju fortfarande att vi inte ska köpa något än utan fortsätta njuta av stan ett tag till.

    Vännerfan ? jag försökte se på bilderna gällande altanen och befarade att det var som det var. Maken hade faktiskt inte ens tänkt tanken utan var mest bekymrad över att köket var så litet men där blev vi istället positivt överraskade.

    Cuddly ? välkommen!

    Passionsblomman ? jag tog med mig sprutan eller såg alltid till att vara hemma. Blev nog lite mer nonchalant med tiderna allt efter IVFerna flöt vidare (jag menar vid IVF nr 3 var jag inte exakt lika punktlig som vid omgång 1 och 2) men tog alltid inom 30 minuter.

    Nenne (igen) ? jag och maken är också alltid de där som går sist. Brukar faktiskt klaga på honom för han är den som för det mesta håller oss kvar. Ibland är det så att man ser hur värdparet gäspar och vill sova ? och jag får slita i maken.

    Snaily - åhhhh vad härligt med de små!!! Tjoho imorgon är det dags!

  • Lapinette

    Cuddly - det finns många fina områden i Stockholm och pris är lite svårt att ge för det beror ju helt på om det är lägenhet eller hus ni är ute efter, centralt eller i förort och så hur många rum/kvadratmeter?

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge