Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Vi fortsätter blanda och ge

    muggles
    jag tyckte inte heller att det gjorde ont, jag trodde det skulle göra SKITONT men det där verkar ju vara olika från person till person. Vad gött att ha ett steg avklarat! Klart gubben blir glad på söndag!

  • nennesjuttioåtta

    muggles
    nej men ett hinder mindre på vägen för att ni ska fixa det själva!

  • nennesjuttioåtta

    lappis
    ooh är det någon som håller på med immunologiska testar kanske? Villl du ha min bok?

  • nennesjuttioåtta

    mugglan
    I know, I know...

  • nennesjuttioåtta

    fan vad avundsjuk jag är på er som kan börja greja i trädgården.

  • nennesjuttioåtta

    lappis
    nä, jag vet. Om det är det där immunologiska grejset så var det ju en jättelista med prover och det kostar ju en del det med för att sen ändå kanske inte hitta något.
    Fick du tag på den springande soc-tanten eller är hon en envis jävel som håller sig borta?

  • nennesjuttioåtta

    lapinette
    oh! maj är inte så långt bort.

    MSW
    ska du höra av dig eller hör de av sig till dig? Ska du ta nya prover igen?

  • nennesjuttioåtta

    lappis
    ja men just det, yeiks....

  • nennesjuttioåtta

    lappis
    förstår det. Du är bra på mycket! Boka resor t ex.
    Vill du veta vad vi åt i helgen?

    fredag:
    Rödingterrine
    Avruga caviar, tryffel cremé, krasse och vaktel ägg
    Kurt Angerer Gruner Veltliner, kies Österrike -06

    Renkalv
    Palt, rårörda lingon, rödvinssky och kantareller från Borgafjäll
    Rocce Costamagna Nebbiolo ?Roccardo?, Piemonte Italien -07

    Vanilj och mascarponemousse
    Sorbet och sås på åkerbär
    Biegler Müller Eiswein Merlot, Tyskland -04

    Lördag:
    Skogssvampsoppa
    Ravioli med långkokt orre från Häggås
    Domaine Touzot Macon Blanc, Bourgogne Frankrike -07

    Halstrad Fjällröding
    Havskräfta,fänkål och kräftskum
    Domaine Christian Moreau Chablis AC, Bourgogne Frankrike -07

    Vahlrona Chokladcheesecake
    Pepparmyntaglass och kola
    Heidi Schröck Beerenauslese, Österike -05

    ÅÅh my god. Lördagens middag var det bästa vi någonsin ätit (iaf för- och efterrätt).

    inside.whiteguide.se/restaurant/Hotell-Borgafjall-487.html

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge