Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Härligt att det hjälper!


    Ninnnis skrev 2010-03-09 15:58:56 följande:
    EA, jag förstår att det är en massa tankar i olika riktningar. Jag hoppas och tror innerligt att detta kommer att funka för er! Blir det äggplock imorgon? *spännande*Det går faktiskt ganska bra med det positiva tänkandet. Jag har i stort sett lyckats med föresatsen att fokusera på det braiga och glädjas åt nuet. Självklart är det inte rosenrött hela tiden, men jag märker stor skillnad i min sinnestämning. Det där "kontraktet" med mig själv var nog bättre än jag trodde från början
  • lanovia 08

    *kramar*

    Jenny står brud 090801 skrev 2010-03-09 18:18:38 följande:


    Men jag vill att det skall "vara som för alla andra"
  • lanovia 08

    Usch ja det där har jag också läst, kändes helt skumt.
    Eller när det stod utredning om infertilitet, det kändes verkligen inte som att det kunde vara oss det handlade om.
    *kramar en gång till*

    Jenny står brud 090801 skrev 2010-03-09 18:23:01 följande:


    Tycker bara överskriften på papperna vi fick att läsa på "inför utredning om ofrivillig barnlöset" känns helt knäppt och jobbigt, så här skulle det ju inte vara...
  • lanovia 08

    *kramar om ordentligt*
    hoppas innerligt att ni får ett barn till.


    passionsblomman skrev 2010-03-09 18:30:00 följande:
    Nej precis. Det är ju det jag säger att jag förstår den känslan. Jag var så cool så länge med mitt "det blir när det blir" bara för att jag absolut inte ville att det skulle bli en grej av det här med barnoch att jag INTE ville hamna i den situation jag ändå nu är i. Jag vet precis. "Det skulle inte vara så här""Alla andra" ifrån mammagrupp till bekanta och vänner har fått de där syskonen och babblar om hur många man vill ha, om man är "färdig" eller ej och hur tätt man bör ha barnen, vad som är lagom , bekvämt eller praktiskt. Ingen annan av mina nära har gått miste om syskon för att det inte gick. De har isåfall valt ett barn för att de ville satsa på karriär elelr bara ville ha ett.Jag gick inte med på att bli snuvad på två barn tätt. Det blv så ändå. Det tycks dessutom varas nubblande nära att jag blir drage vid näsan på fler än ett öht.Det var en bedövande och jättejobbig känsla när vi varit hos läkaren och allt drog igång.Samtidigt som jag givetvis är glad att vi kom oss iväg.Jenny står brud 090801 skrev 2010-03-09 18:18:38 följande:
  • lanovia 08

    Oh nu har jag en tjej här med ont i magen, måste lämna er.

    Daa skulle precis svara på ditt mail men det får bli någon annan gång. *kram*

  • lanovia 08

    *kramar EA* inget konstigt att det kommer tårar, mycket som händer nu och mycket känslor.
    Hoppas äggen och simmarna har det trevligt inatt.
    *sjunger, visslar, håller om alla hårt i ringen, kör huvudet i sanden, dansar befruktningsdansen, skjuter skarpt på indianerna och vad helst mer man kan göra*

  • lanovia 08

    Oh vad jag är grinig nu, utan att ha kommit fram till om jag har någon att vara sur på eller om det bara är en jäkligt störig situation.
    Har varit hos en kompis o hennes dotter idag, tog bussen dit. Tyckte jag hade en superbra plan, genom att ta bussen sparade jag ju miljön, kunde gå med hunden samtidigt och fick själv lite motion. Kan det blir bättre?? Allt gick bra dit och jag kände mig nöjd med lyckat äventyr. Sedan var det hemresan: först missade jag första bussen för att jag gjorde ett litet ärende åt maken, 30 min till nästa buss När nästa buss väl kommer så får jag inte åka med för man får tydligen bara ha en hund på bussen och det var redan en med. Morr!
    Där står jag alltså ca 1½h gångväg hemifrån, ett barn som åt för två timmar sedan och då spydde upp allt (dvs jag vågade inte lita på hur länge hon skulle sova) och 30 min till nästa buss som jag kanske inte heller skulle få åka med. Gissa om jag blev stressad!
    Slutade med att min älskade man fick komma och hämta oss. Nu är vi hemma och lillan sover fortfarande så det var inte så stressigt men det kunde man ju inte veta.

    Sista gången jag försöker tänka miljövänligt på ett bra tag.

  • lanovia 08

    Måste skriva lite till er innan jag går och lägger mig. Har läst lite här idag men inte haft möjlighet att skriva då lillan hållt mig sysselsatt idag. Hennes mage är inte helt snäll.

    Nu gråter hon igen så jag får skriva till er imorgon istället om jag hinner.
    *kram på er*

    Förresten grattis Moa.
    Ea lycka till imrogon

  • lanovia 08

    14.15 vill jag minnas men det har ju egentligen Ninnis redan sagt.


    Daa skrev 2010-03-12 13:21:15 följande:
    Nån som har koll på vilken tid det var dags för EA?
Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan