• Hvidbrud

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Här får du en smiley som kramas, Ingis! (den är lite osynlig men har en alldeles utmärkt effekt!) kram kram kram i mängder! Så jobbigt att du känner så! Det är ju jätte bra om du kan få någon PRO att prata med om det, det är ju inte ovanligt att man behöver bra råd och vägledning och inte minst stöd i en sån situation som att få barn verkligen är! Vår BVC har en kurator eller psykolog man kan få prata med annars finns det ju familje rådgivning. Tycker att det är jättebra att du att du tar tag i det nu gumman! Kram kram kram!!! Behöver du snacka så ör det bara att ringa eller titta förbi, det vet du väl?

  • Hvidbrud

    Härligt att hon gillar sin gåstol, din lilla. Fler tänder!!? E har inte en enda! Inte ens svullet tandkött...! Ska nog komma! När e kryper runt runt runt och bakåt brukar jag lägga mig ner och åla runt med henne, då flinar hon och jobbar lite mer innan hon vill upp och sitta igen... Gissa vem son fick träningsvärk i sidan??! Si, yo! Aj! Slänger ut en krambom i etern!

  • Hvidbrud

    Låter snyggt! Åh, det smittar lite, får också lust att sy! ( men först ska jag komma i form)


    Daa skrev 2010-04-23 21:12:30 följande:
    Joo, det kan man nog säga. Figursydd och v-ringad. Men jag tror nog (hoppas! ) att det kan bli enklare att få till klänningen efter min figur. Vi får se. Men NU. Nu är det dags för "Lost". Ha en fin fredagskväll, kära vänner.
    Kalas på schemat idag i ljunghusen, dit min bror flyttat! Härligt! Grillning har de lovat och som vädergudarna uppför sig just nu verkar det bara perfekt! (men det är ju april, så man kan aldrig veta!) Ha en underbar dag!
  • Hvidbrud

    Ha ha! Ja, jag var och läste om gäster som vill ta med sina barn på bröllop. Satt och tänkte att jag nog skulle tacka nej till ett sånt bröllop just nu, fast det beror väl hur nära jag skulle vara brudparet...

  • Hvidbrud

    Härligt att konfirmationen gick bra! Stora tjejen! Och att det känns bättre! Det är ju ännu bättre! Kramar om!

  • Hvidbrud

    Grillat var jätte gott! Och ett sånt underbart hus! Skulle gärna ha bytt med dem . Idag kommer Batman hem!!!!!! Jippikayhey!!!!!!! Lagom till äl så jag kommer att kasta mig över honnom som ett svältfött lejon som fått ögon på ett litet lamm... MEN med skydd!! Ingen ny bebis ännu tack!

  • Hvidbrud

    Tja blommis... Tycker fortfarande att det blir lite tätt och så är jag lite skraj för att livmodern ska spricka i ärret! Iiiihhh!

  • Hvidbrud

    Så mycket ved! Det är en pärs att få den på plats. Skulle gärna kommit och hjälpt till om det var närmre och det blev lite grillning efteråt. Jag är ute i parken och vagnen... E vägrar sova i sängen just nu. Hon är astrött och tjuuuutet, men vill INTE sova i SÄNGEN. Så ner i vagnen och vi når bara ut genom dörren så sover hon som en sten- så länge vagnen är i rörelse... Det är väl en period...

  • Hvidbrud

    Hoppar in och kramar om Lanovia. "hopp-kram" tror du inte att det kan vara sömnbrist/trötthet? Kombinerat med att du är mamma på heltid? Känner igen det där. Jag hade bara lust att bli klappa. På huvudet och få tanka lite kärlek, för man ger och ger och ger (och självklart får och får och får!!) och allt som inte handlar om en själv mer... Att få vara den lilla liksom... Jag svamlar lite, men så får jag det iallafall ibland, men det går över om jag får sova en timme extra på eftermiddagen! Puss och kram till dig i massor och stryker dig över håret.

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan