Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    *fniss* ja då får man väl pluspoäng.

  • passionsblomman

    Herreguuuud! Min sambo ignorerade termometern i köket OCH att jag hade sagt att jag skulle fylla på ved i pannan när vi kom hem -eftersom ahn och sonen drog till träning.
    Alltså har han öst i MASSOR av mer ved fast det redan var varmt! Och nu ärdet földaktligen 24 grader AND RISING i sovrummet! Vad är det MED karln, VILL han att jag ska behöva sova naken eller???

  • passionsblomman


    jag är en riktig frysare som har iskalla fötter och vill ha varmt UNDER täcket, men det ska inte vara 26 grader utanför! Här i huset är det svala nätter normalt sett, eller iallalfall sent på natten. Nu har man ju vant sig vid det och INTE över 20 vill jag ha när jag lägger mig. Eller ok 20,5 kan det få vara...
  • passionsblomman

    Hej alla! Idag har jag så ONT i halsen! Det är väldigt onödigt just precis nu tycker jag, men men.
    Jag kunde inte inte inte sova inatt, så nu är jag sketatrött fast jag sedan sov en stund på morgonen och förmiddagen. Så dagen lär bli en rätt såsig och inte så värst aktiv dag. Men vad gör det om hundra år.

    Daa, vad BRA att ni vågat och vad skönt att indianerna verkar bete sig som de ska ändå. Myrsteg min vän och jättekliv ibland. Nu gjorde du ett kliv. Det betyder framåt!

    Bruttan, tråden är bottenlös, så det är bara att ösa, allt rinner ut i underjorden någonstans.

    Hvidis, jaså, jaha, hur ser jag ut då?

    *hjärtar och kramar alla småflickor med magar och bissingar och pincetter*

    *hjärtar alla storflickor med magar och makar och kontrakt*

  • passionsblomman

    Villemoa, jooo det är spännande så man smäller av! Först att få höra hur de ser på chanserna, äggkvalité och allt, sedan väntan på att höra ifall det lyckas med befruktning. Sedan om något ser bra ut nog för åternförande, och så ett par veckor av outhärdlig väntan på att testa....

    EA ska testa ett par dagar efter att jag varit på ÄP om jag fattat saken rätt.

    Åh den där trötthetetn i början som du är i nu! Hjälp! Och du som redan har bran, som ju inte sluatar med sina behov bara för att mamma är trött...

  • passionsblomman


    Tänk, den har man ju aldrig sett... *blåljuger*

    lanovia 08 skrev 2010-03-19 23:53:15 följande:
    Hehe en titt in i sovrummet så ser jag en vaken tjej som ligger o låter för sig själv och en man som somnat. Så bra var han på att natta tjejen.
  • passionsblomman

    Hihi! Jaså, ja det lät ju snyggt!

    Annars är jag i mitt vanliga liv brunett-fast numera krävs toning, annars är jag gråhårig vid det här laget. Åtminstone vid tinningarna....Det hår jag har kvar på huvet efter allt avramlande är längre än axellångt. Uppklippt blev nödvändigt då såmycket rasade av.

    Jag är INTE bredaxlad, utan en sån där som alla bh-och axelband kasar ner på hela förbaskade tiden.
    Åsså är jag rätt kort - 1,63 i strumporna, har grönmelerade ögon och ett förut ovalt ansikte med hög panna och höga kindben, rak, skarp näsa och ett rätt brett flin - när jag inte ser arg ut!

    Om jag inte vore så äppelrund om magen hade jag varit rätt liten och nätt, men det var förbaskat länge sedan.
    Nu är det magar och hakor överallt var man ser! Så kan det gå.

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan