Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Ninnis vad bra att du får vara ledig 11 maj och att det inte gjorde maken något att du jobbar idag. Ni har ju ändå en mysig långhelg framför er.

  • lanovia 08

    Villemoa usch din stackare. Att må så illa kan inte vara kul. Minns själv hur jobbigt det var i början men då var det ju bara inom normala gränserna. *kramar om*
    Tråkigt att du var tvungen att bita ifrån för att få ett normalt bemötande. Men bra att du fick hjälp tillslut.

  • lanovia 08

    Fru sy tråkigt att det kollegan är så sur. Säger som Daa är det något du kan prata med henne om?

  • lanovia 08

    Daa angående ditt svar på min fråga om hur det är med dig och maken.
    Det var just det jag funderade på hur det gick när ni båda var ledsna. Förstår att det är jobbigt när han inte tröstar dig så som han brukar. Men är han också ledsen så är det ju svårt att orka. Det är inte lätt när båda är ledsna och skall hjäpa varandra igenom sorgen.

  • lanovia 08

    Jag har märkt hur det blir här när vi båda är vädligt trötta mellan varven. Jag är ofta grinig när jag är väldigt trött vilken maken vet och brukar hantera otroligt bra. Men nu när han är tröttare än vanligt så är han inte alltid lika tillmötesgående när jag är grinig utan kan vara lika grinig tillbaka. Vi har inte bråkat direkt efter E kom till oss men som sagt det gånger vi båda är riktigt trötta blir det så mycket mer grinigt än vad jag är van med vilket får mig att få panik. Har en historia bakom mig som får mig att tro att han skall lämna mig när han är sur, vilket han senast igår förklarade att han inte tänker göra.

  • lanovia 08

    Kanon!


    Ninnnis skrev 2010-03-25 08:43:33 följande:
    Hej Lanovia!Jag hade redan tagit ledigt 11 maj, men nu slipper jag ju ta av nästa semesterårs kvot. Så nu lyckades jag få spara en restdag i alla fall
  • lanovia 08

    Än så länge är magen lugn idag, hon sover lugnt här vid sidan om mig. Den var rätt snäll igår kväll också när jag tänker tillbaka, men desto värre var den igår på dan. Men det var bra timing för då var ju mina föräldrar här och bar lite på henne.

    Jadu när gör vi det?? Inget planerat ännu. Vi väntar ju på att ni skall komma hit först.


    Ninnnis skrev 2010-03-25 08:44:11 följande:
    Hur är det med lilla E´s mage, Lanovia? Och när kommer ni till Skåne?
  • lanovia 08

    Ingis, fy tusan vad jobbigt med systerdottern. Bra att hon får hjälp nu. Men hur går det med din syster då? Jobbig man och en dotter som mår dåligt.

  • lanovia 08

    Gud vad jag blev nervös nu åt EA. Det är ju idag du skulle testa eller hur? Jag vet att du inte ser något stort hopp i det men när du släpper hoppet får vi andra hålla det uppe åt dig. Och jag hoppas så mycket att jag inte kan andas att du får ett plus. *kram

  • lanovia 08

    Fredag innebär också: GRATTIS HVIDIS!
    *Men en enkel tuplipan vill ja på bemärkelse dan...*

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan