• Ninnnis

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Kram till er allihop, hoppas ni får en riktigt trevlig fredagkväll!

    *hjärtar hela tråden*

  • Ninnnis

    God morgon!

    Jag har haft en härlig helg med långpromenader, hundträning, hundträff med lek, middag med gudsonen & co, hemmamys med mera. Killarna är på väg till Sthlm, men de kommer hem redan på onsdag kväll, sedan har vi långhelg igen

    EA, hur känns det nu?

    Daa, kraaaaaaam till dig, vännen!

    Jag har fortfarande mycket på jobbet, men jag vill skicka en kram till alla som vill ha, och jag lovar att avlägga äggrapport från Blommis så fort hon hör av sig.

  • Ninnnis

    Ingen rapport än, men hon har väl fått en massa härliga meduciner så hon kanske sover

  • Ninnnis

    NEEEEJ EA! Men det är ju inte säkert att det är kört! Det är ju inte konstigt om det kommer spottongs/kladd/blod med tanke på allt kroppen utsätts för i samband med en IVF? *fortsätter hålla tummarna*

    När ska ni testa, förresten?

    Och heja budgivningen! Eller, heja ert bud

  • Ninnnis

    Sonja, från wikipedia:

    "Nidblödning eller Nidationsblödning är en kort mensliknande blödning som sker när embryot fäster till endometrium, d v s när ägget fäster sig i livmodern. Alla får dock inte en nidblödning när detta händer. Blödningen brukar komma cirka 7-14 dagar efter ägglossningen och mängden blod kan variera."

    Varför frågar du?

  • Ninnnis

    Blommis har fått ut 6 ägg som nu ligger i skålen tillsammans med ett gäng fina simmare

    Hon hälsar kramar till alla, nu ville hon sova...

  • Ninnnis

    Sonja, oj då!

    Om det är fyra dagar sedan mensen skulle ha kommit så borde det ju synas på ett test. Det är nog enda sättet att ta reda på hur det ligger till... Stor kram till dig och jag hoppas att resultatet blir som du önskar! Har du luftat detta med maken? Vad säger han i så fall? *kramar*

  • Ninnnis

    Sonja, från och med dagen för förväntad mens ska testen vara 99 % säkra har jag för mig, så du borde kunna testa nu...


    Sonja68 skrev 2010-03-22 15:06:46 följande:
    Nä, nu loggar jag ur och jobbar vidare med mina tankar och funderingar. Det blir nog bra alltihop. Jag var arg som ett bi igår kväll, så indianerna är nog på intågande. Annars så får vi ta det som det kommer. För tidigt att säga nåt ännu antar jag. BTW; hur snabbt kan man ta ett g-test? Ha en bra kväll allihop.
  • Ninnnis

    Det tycker jag är bra tänkt... Samtidigt förstår jag din oro och dina tankar. Ta ett test så vet du säkert, sen får ni försöka fatta ett gemensamt beslut utefter det. Kram igen!


    Sonja68 skrev 2010-03-22 15:18:46 följande:
    Dessutom så resonerar jag som så att OM jag skulle vara gravid, ja då hade Han däruppe den planen för mig, och det betyder att vi ror iland det. På nåt sätt. Då är det bara att ta emot med tacksamhet och ödmjukhet och göra det bästa av situationen. Är det tänkt så, så är det.
Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan