Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Tack Fru Bygg gullig du är.
    Jag kommer gärna ner snart. Får ta det med maken så snart jag orkar.

    Förstår inte vad det är med mig vill bara lägga mig ner och gråta.

    Skall väcka Ellen nu så hon får i sig mat hennes leende kanske hjälper.

  • lanovia 08

    Tack alla underbara för era kramar. Det lättar upp det.
    Jag tycker ju oftast inte att det är så jobbigt med E utan bara helt underbart. Så är hon ju också väldigt snäll, t.ex sover hon nu hela nätter. Men måste väl få finnas dagar då jag inte orkar ändå.

  • lanovia 08

    Nappflaskan har krånglat det sista hon har bara vägrat ta den. Igår testade vi en ny, den som hör till pumpen men som vi saknat själva nappen till. jag var iväg på rep och fick sms från maken att det fungerade hur bra som helst och att jag kunde stanna borta hur länge jag ville. Vilken lättnad det var, hoppas bara det fortsätter gå bra. 

    I fredags hade vi farmor o farfar som barnvakt. Då vägrade hon äta o verkade enligt dem ha ont i magen. Och det hade hon säkert för helt fri är hon inte från det. Men det värsta var att de inte ville lägga henne på skötbordet när hon skrek. Ähhh... är det något som får våran lilla dam att skrika så är det blötblöja. Detta evinnerliga daltandet.

    Tror det är mycket sådant som fått mig att må dåligt. Jag tycker det är super med barnvakt ibland och att vi kan åka o göra något ärende tillsammans eller som i fredags gå ut o äta. Jag är trygg med att lämna henne hos bådas föräldarar. MEN jag får fullständig krupp på alla idéer och daltande.
    Komma hem och höra att nej vi ville inte lägga henne på skötbordet och sedan se henne inlindad i en filt. Vet inte hur många gånger vi förklarat för dem att hon skriker när hon kissat, då blir hon tvärilsk. Och hon behöver inte filt för hon är otroligt varm av sig.
    Menmen det är väl bara att låta dem hållas...

  • lanovia 08

    Fru Bygg, ja det är väl fullt normal reaktion.
    Hur är det med dig då?

  • lanovia 08

    Ninnis låter som en underbar helt. Tillbaka på jobbet idag då?
    Tycker du gjorde helt rätt som skippade ridningen. Gäller att passa på att njuta av killarna.

  • lanovia 08

    Skickar en kram till Bruttan. Hoppas Grodan solat klart snart så de får komma hem till resten av familjen snart.

  • lanovia 08

    Sonja vad svårt. ja vad gör man? Du får nog prata med henne om att hon inte skall slå dövörat till och så. Men att hon tyr sig till de som går i klassen över är kanske inte så konstigt. Som du skriver hon är ju född i januari.  I den åldern gör sådant stor skillnad. Men det är ju också som du skriver bra om hon umgås med dem hon gå i samma klass som. Klurigt. Har inte mycket råd att ge dig.

  • lanovia 08

    Nej nu har jag en spratteldocka här i knät. Tror det är dags att lägga henne i vagnen.

  • lanovia 08

    Oj vad händer här? Har alla gått i dvala?

    Leksi kanske är på BB??? Är det någon som har hennes nummer?

  • lanovia 08

    Villemoa vad tråkigt att läsa. Du tillför tråden alldeles tillräckligt bara med din existens men känner du att du inte orkar så finns vi här och väntar tills dess du har energi igen. Hoppas illamåendet ger med sig snart. Hmmm sitter här och funderar på hur långt gången du är och när BF är???

    Massa kramar och från mig.

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan