Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

     


    Daa skrev 2010-05-05 20:09:14 följande:
    Blommis: det ingår redan som ett önskemål att göra en jiten fläng för att få se sagohuset, och framför allt träffa dess invånare , i verkligheten. Småland är ju mina gamla hemtrakter. Lanovia kan intyga att det hörs tydligt när jag pratar.

    *hoppar och skuttar av förväntansfull glädje*

  • passionsblomman

    Helluuuu everybody. Jag tror nog ni ska vara glada ifall jag inte så aktivt deltar i pusskalas just nu. Men det ser fint ut med alla de små rosa. Jag är uppe bara för att jag var tvungen att göra lite thé och se om det svider lite mindre i magen sedan. Sonja, bara ena hållet och allt på en gång. Jag låg inne på dass vid 5-tiden igår morse tills det var alldeles tomt. Sedan låg jag i sängen och försökte ligga i det läge som var minst kymigt. Det fanns inget, men benen var för svaga att stå på så jag låg kvar... FY vad ynklig och hjälplös man blir av just magsjuka! Men det går ju oftast ganska fort över iallafall.

  • passionsblomman

    Hmmmm...hallå, vart tog raden med valmöjligheterna vägen? Alltså fet, kursiv, smileysrutan och det där? Nu har jag bara två rader med gubbar som inte längre går att dra ner i texten dessutom. Har ni likadant?

  • passionsblomman

    Okej, var är Leksi? Nu måste du väl ha kommit hem? Jag vill höra förlossnngsberättelse!

    Bruttan, äter Grodan slut på dig? Hur går namnspekulationerna?

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan