• Ninnnis

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Jotack, det är hopp om livet.

    Har ganska mycket att göra, så jag är lite smygläsare för tillfället


    Daa skrev 2010-04-20 11:35:11 följande:
    *kastar mig också in i Ninnis-kramkalaset*Hur är det, vännen?
  • Ninnnis

    Snickarna blev (stort sett) färdiga med sitt innan påsk. Vi saknar dock eluttag, element, byte av värmepanna och inkoppling av rör etc i badrummet. Eftersom rörmokarens fru fick en hjärntumör har han inte jobbat senaste månaden. Han skulle dock sätta igång idag, men det ser inte ut att ha hänt något. Elektrikern skulle ha slutfört sitt jobb förra veckan, men hans mamma dog. Så just nu är det lite stitje verkar det som. Har dessutom precis lyckats bli osams med maken på telefon.

    Men ridningen har jag kvar, och träningen rullar på. Alltid något.


    Sonja68 skrev 2010-04-20 14:54:06 följande:
    kram tebax! Hur mår du, vad gör du? Mycket på jobbet. Hur går det med renoveringen hemma, och håller du i ridningen? Nu kommer en sån där tid då det är så härligt att rida ute i skog och mark. Då saknar jag min häst enormt.
  • Ninnnis

    Tack finaste Hvidis! *tar för mig av kramarna*

    Fick precis veta att elektrikern är fast i Libanon. Hans mamma dog där och sen kom askmolnet...

  • Ninnnis

     


    lanovia 08 skrev 2010-04-21 20:51:58 följande:
    Ninnis vad tråkigt att börja bråka med maken i telefon. Har ni rett ut det nu? *kramar*

    Nä. Vi har inte pratat sedan dess, bara ett neutralt god-natt-sms igår. Han kommer hem sent ikväll/natt och har svärmor med sig. Hon ska förhoppningsvis flyga till Kreta på lördag.

    *kramar tillbaks*

  • Ninnnis

     


    lanovia 08 skrev 2010-04-22 11:41:15 följande:
    Brukar ni vara osams länge när ni bråkar Ninnis? Själv fixar jag inte mer än någon timme, max. Martyr i just den bemärkelsen är nog inte min starka sida. *kramar* Jobbigt att svärmor kommer med om ni behöver prata men bara hoppas hennes resa blir av.

    Nja, nu blir det ju lite speciellt eftersom vi är 60 mil ifrån varandra. Hade han varit hemma hade vi med största sannolikhet rett ut det, men nu måste vi ju ringa för att prata och är man sur så ringer man inte... Jag är en martyr som kan gå och tjura ett tag medan maken tycker att det är glömt om det har gått mer än en halvtimme, typ. Fast jag vet inte om jag är långsint egentligen, det är väl mer att jag inte tycker att något är utrett förrän man faktiskt har pratat om det. Problemen försvinner ju inte bara för att det har gått en viss tid.

  • Ninnnis

    Blommis, nu kom det en tår. På riktigt. Tack, fina du. Ja, det är rätt jobbigt just nu faktiskt. Det är lite för mycket som känns tungt, helt enkelt. Och det värsta är att jag inte ens orkar bry mig riktigt.

    *tar tacksam emot både kramen och fikat på verandan*

  • Ninnnis

    Tack EA och kram tillbaks. Jag vet egentligen att jag har en massa att glädjas åt, men just nu vill det sig inte riktigt. Är liksom likgiltig stället för att ta tag i det och rycka upp mig. Just nu känns det som att tillvarons minuslista är längre än pluslistan, men egentligen är det ju inte så.

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan