Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Åh, apropå grabben som är hund...

    Har ni sett filmen Hatchi? Eller om det var Hatchiko {#lang_emotions_undecided} well, hursomhelst, den är med Richard Geere i mänskliga huvudrollen och en nalleliknande hund i den hundliga. Den måste ni se ni som har hundar och ni andra kan gott se den ni med. Lanovia och Ninnis kommer att lipa det veeeet jag.

    Den handlar om en hund som mötte sin husse ppå tågstationen kl 17 varje dag. Så en dag väntar han förgäves...

    Och så är det en sann historia och hunden det handlar om står idag staty på den stationen. Hur gripande som helst.

  • passionsblomman

     


    Ninnnis skrev 2010-05-07 14:41:00 följande:
      Apselut!

    Oj, vi skrev om varandra! Ja, du måste verkligen se den. jag tänkte på dig när jag såg den och "nu vet jag en som skulle grina..." hihi!
    Och sen kom jag på Lanovia och då blev det två.

  • passionsblomman

    Alltså, det är ju så kallt så att en fotbollsmamma kommer att frysa häcken av sig imorgon!

    {#lang_emotions_minus} {#lang_emotions_minus} {#lang_emotions_minus} fy tusan! Jag tror jag ska ta med mig varm choklad -till MIG, med rom i!

  • passionsblomman

     


    Fru sy skrev 2010-05-07 16:36:02 följande:
      Låter riktigt kallt att vara fotbollsmamma Blommis. Men eftersom du skriver om varm choklad med rom i tolkar jag det som du mår bättre. Hur är det idag, mår du bättre?

    Jaa, det är bättre. Lite matt och man känner slig ju liksom slut i magen, men nu är det nog mest att det behövs näring igen.

  • passionsblomman

    Det är väl inte en dum fråga Fru Sy! Det är ju ett stort beslut som verkligen påverkar hela tillvaron för er allihop! Det har ju såklart både fördelar och nackdelar, som det mesta. För egen del kan jag säga att är det någon gång jag skulle kunna tänka mig det upplägget så är det just allra första tiden. Då är det så mycket mamma-symbios ändå och jag vet att jag har ett mycket litet behov av att komma ut på grejor då.
    Kan man hjälpas åt på helgen med handling och lite sådant så kan det nog funka praktiskt och han skulle ju få träffa bebben en hel del trots allt så de kan bygga en relation. Men det är klart att det finns tuffa delar i det hela också..

    Vad känner du själv?

  • passionsblomman

    Jaaa, när det är ett spädbarn kan ju även sena kvällar innebära lite tid för den som jobbar , men när barnet är lite större och lägger sig vid 18.30-19 så sover det ju när man kommer hem. Det är hemskt och jag led när jag jobbade sent i butik och inte fick vardagstid med min pojke. Det han främst kommer att missa är ju tveklöst rutinerna.
    Sedan är det ju väldigt mycket hur man är själv. Jag trivs egentligen rätt bra med mycket ensam tid och rår mig bra själv, men skulle däremot inte vilja rodda allt som storhandligar och så själv.

  • passionsblomman

    Hej hej Aleta (det var Aleta jag hämtade Fru Sy) Förresten så kan jag meddela er två att ni bor bara ett par ynkliga mil ifrån varandra. Jättenära!

  • passionsblomman

     


    Daa skrev 2010-05-07 19:36:34 följande:
    Blommis, skönt att du mår bättre. Ja, ta med varm choklad och ha på något varmt om ändan. Och fötterna. Och huvudet. Och händerna. Är det någon cup som ska spelas?

    Jag ska ha helly hansen-understället, ullsockar, gummistövlar och min vind- och vattentäta oljerock, handskar, halsduk och min hatt-också mycket regntålig. Och jag tänker verkligen inte sätta mig, utan hoppa omkring och hejja som jag brukar. Det är bara en match tack och lov.

    Sy. Om det kan jag intet så jag håller klaffen och önskar lycka till...

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan