Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2010-03-01 10:10:35 följande:
    Och grattis ev lilla grodan inne i magen!
    Ja just det! Grattis från oss åsså!
  • ingenjörsbruden

    Fasen...jag har gått där så många gånger....o har aldrig sett en FIKMÅS....är de EXTRA fikasugna eller?! Då är nog jag en sådan!

    Jag har tillgång till bil hela nästa vecka.....dags för bebisträff igen?!

  • ingenjörsbruden

    lanovia 08 skrev 2010-03-01 13:53:35 följande:


    Jodå vi har det bra. Jag är enormt trött just nu efter lite dålig sömn inatt.E har ont i magen igår kväll skrek hon och fick bäras runt på. Hon har sovit inatt men oroligt. Sista halvan av natten har jag legat och masserat hennes mage och böjt upp bena på henne för att underlätta krampena (detta samtidigt som jag slumrat mellan varvena). Nu sover hon i sele på min mage. Jag borde passa på att sova också men vill inte för då måste jag lägga ifrån henne och det vill jag inte. När hon ligger själv så ligger hon och åmar sig och man ser riktigt hur ont hon har. Hängandes på mig är hon lugn och sover ordentligt. Tycker det är bättre att jag är trött och hon får sova tryggt och ordentligt.Fast kanske kan sätta mig i soffan och nanna lite...
    Har du inte en vetekudde? Det tipsade mig vår bvc-sköterska om....det är därför de små inte har så ont i magen när de är NÄRA oss.
  • ingenjörsbruden

    Lanovia: O sätt dig i soffan o sov/slumra, ja ta alla pauser du bara kan....de behöver du!
    Busan hade ont så där ett par veckor....ett par timmar på kvällen var hon supergnällig....men sov sen rätt bra på natten....men det är visst väldigt vanligt...tarmarna är omogna o mjölk är ju en rätt kraftig diet att börja med....
    Det går snart över av sig själv.

    Annars finns det magdroppar på apoteket, semper har en flaska med massa nyttiga små baciller till bebisens mage.
    Sen köpte vi osså miniform som ska motverka gaser i magen...gör att det rinner på lite lättare i tarmarna......

    O något av det funkade för loppan...tror det var sempers magdroppar.

  • ingenjörsbruden

    Daa: Va bra med tid hos kurator o va skönt att du fick prata av dig! Försök se positivt på missfallen....(låter hemskt) men tänk om du hade kommit på ul o de sagt att fostret i magen saknade viktiga delar o att det inte skulle överleva utanför din kropp.....
    Du ska vara glad över att din kropp är duktig o sorterar....den funktionen försvinner med åren så försök se positivt på att din kropp funkar precis som den ska!

    Det är inte så att det barn ni tänkt på o drömt om inte kommer pga missfallen....den tar bara lite längre tid på sig så att dens mamma o pappa lär sig fler nyttiga läxor på livets väg.
    Det finns en mening med allt....när väl ert hjärtegryn ligger på ditt bröst så kommer det att vara desto ljuvare.

    Så fortsätt att drömma o tänka på ert barn....det kommer ska du se!

    *KRAAAAAAAAAM*

  • ingenjörsbruden

    Blommis: Va roligt att ni hade så kul! Hur gick det med taket?
    Hmmm ja det var väl lite väl optimistiskt att bara vifta bort biverkningarna av läkaren.....men h*n ville kanske inte skrämma upp er?
    Biverkningarna låter inget vidare..... *kramar om*

  • ingenjörsbruden

    Jenny står brud 090801 skrev 2010-03-01 20:04:58 följande:


    Tack för kramarna! De behövs. Vet inte vad det är med mig, men känner mig lite låg. Igår började jag gråta för precis ingenting hela dagen. Räckte att minsta lilla sak inte blev som jag tänk och jag bröt ihop. Idag känns det lite bättre, och tur är väl det funkar ju inte riktigt att gråta hela dagarna på mitt jobb Fick tag på gyn idag oxå, fick en tid nästa vecka. Det känns skönt. Är faktiskt lite förhoppningsfull inför besöket. Kommer säkert få samma tabletter igen men det känns iaf bra att gå dit igen. Känns som det är ett steg åt rätt riktigt iaf... om ni förstår vad jag menar?!?Nu är det mat som gäller här, blir en god köttfärssoppa här ikväll. Sen blir det filmmys med mannen... blir nog en bra kväll
    *kramar om* Skönt med besök bokat!
  • ingenjörsbruden

    Idag står det föräldrautbildning på schemat!
    I morgon kommer mamma o sen även bankens mäklare för värdering av huset....håll tummarna så vi slipper topplån!
    På torsdag ska busan fotograferas! Erbjudande om att man får en fotografering vid 6 månader gratis om man sen köper fotograferingen vid 1 år!

    Så nu ska jag gå o ta något att äta o packa inför dagens utflykt....

    Massa till er alla!

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan