• Villemoa

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Nej,nej,NEJ Blommis!!! MASSOR med kramar

  • Villemoa

    Daa: jag mår ganska okej. Tabletterna har hjälpt mot det värsta illamåendet men jag kan känna av lite småillamående. Men, jag är om möjligt ännu tröttare än det kroniskt trötta stadie jag befann mig i förut!! Jag har gjort absolut ingenting den här tiden jag varit sjukskriven (har påsklov nu), bara legat på soffan i princip.

    Oroar mig lite för hur det blir när jag börjar jobbet igen på måndag men min BM, som jag träffade idag, sa att jag skulle prova att jobba i några dagar och skulle det inte funka så skulle jag ringa så ordnar hon ny läkartid. Hon sa att det viktigaste är ju det som växer i magen och att jag ska må bra.

    Ska försöka njuta av resten av påsklovet men jag funderar mycket och oroar mig lite. Vi får väl se hur det blir...

  • Villemoa

    Jaa min BM är verkligen toppen!! Till skillnad från läkaren som sjukskrev mig. Jag berättade för BM idag om vad hon hade sagt och hon tyckte att det var bra att jag röt ifrån. Det enda läkaren hade sagt till min BM var att "din patient var väldigt ledsen". Tror jag det med tanke på vilka saker hon kläckte ur sig. BM sa att hon skulle prata med läkaren om vad hon säger till folk och hur så det känns bra iaf.


    Daa skrev 2010-04-06 17:17:51 följande:
    Villemoa: skönt att slippa det värsta illamåendet. Det verkar som om du har en förstående BM.
  • Villemoa

    Ja, hade inte hon tagit mig på allvar så hade jag varit helt knäckt! Önskar att alla inom vården kunde vara som hon...


    passionsblomman skrev 2010-04-06 17:52:09 följande:
    Villemoa, vad bra att din BM tar dig på allvar! Det är så värdefullt!Det här brödet är det jag håller på att testbaka:jessikaochjonas.blogg.se/2008/august/franskt-...
  • Villemoa

    Ja verkligen! Hon fick mig verkligen att känna att jag borde skämmas som kom dit och mådde så dåligt och att jag bara var en hysterisk gravid kvinna. Jag vill ha stöd när jag mår så dåligt att jag inte vet hur jag ska hålla ihop mig själv, inte få dåligt samvete!


    passionsblomman skrev 2010-04-06 18:00:21 följande:
    Det är gräsligt när man stöter på någon av alla dem som inte borde ha med människor att göra. Man mår skit!
  • Villemoa

    Ninnis: jo jag har börjat må lite illa igen men inte som förut. Nu börjar jag jobba igen på måndag så vi får se hur det blir då när man är i farten igen. Min BM sa åt mig att det bara var att ringa om det inte skulle funka.

    Bruttan: vilken underbar BM du har!! Vilken tur vi har som har varsin underbar BM, de är verkligen guld värda!!

    Kramar till alla!

  • Villemoa

    HURRA!!!!!!!!!!!! Lillankan är här, vilken lycka!!! Stort GRATTIS till Ankan med familj! Många kramar

  • Villemoa

    Bruttan: nu är det spännande tider!! Grattis i förskott om du inte hinner in något mer! Kan också ta några värkar, måste ju träna inför november

    Daa och Ninnis: många, långa kramar!!

    lanovia: inte glöms du bort inte!

    Idag var första dagen på jobbet på 2½ vecka, det gick bra men jag känner av illamåendet. Men, det är hanterligt än så länge. Nu är jag bara dödstrött så det ska bli skönt att gå och natta Moa. Ända sen hon fick eget rum innan jul har hon sovit mellan oss man saknar ju det lilla pyret när hon inte ligger i samma rum så hon sover hos oss och det är såååå mysigt!!

    Kramar till alla!

  • Villemoa

    Ankan: ja, tack för att du delar med dig av din berättelse! :-P det var verkligen fint att läsa. Och fint namn har han också lille gossen

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan