• Fru E

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Daa-du fråga innan hur jag mådde bortsett från magen och det har jag grubblat lite över under dagen och ärligt talat så vet jag inte. Hela situationen är surrealistisk på något sätt där jag/vi är någonstans mitt emellan nu och svävar i ovisshet. Jag vet inte om jag ska vara lite glad (vågar jag det), ledsen (onödigt att ta ut i förskott), ångest, orolig, nervös, förväntansfull, undvika att vara orolig om det är skadligt, bör jag göra si eller så osv.......

    Försöker ta dagen som den kommer och tänka lite positivt som idag skiner solen eller idag är en bra dag och ta ett djupt andetag.

    Min största rädsla är att det ska misslyckas och kommer hela tiden tillbaka till tanken "varför skulle det vara vår tur nu" vilket triggar igång en hel del andra tankar och så är karusellen igång.

    Jag trodde inte innan att jag skulle påverkas i tankarna så här mycket under ruvardagarna men borde gissat mig till det eftersom jag i vanliga fall nojjar över allt enligt maken .
    Men jag kan inte göra annat än att ta en dag i sänder och tänka på alla tummar och tår som hålls för oss från alla håll och kanter

  • Fru E

    Blommis-som jag sa tidigare så räcker det med ett litet fint ägg men de kommer att hitta fler vid ÄP det är jag säker på!

  • Fru E

    Blommis-inga fel på oss så ingen förklaring ha ju spottings varje cykel men många som säger att det inte ska påverka det hela. Försökt i rätt så exakt 2 år nu

  • Fru E

    Blommis-det här du så rätt i ska nog därför ta och göra mig en latte och slå till med en muffins från frysen sedan när middagsvilan är över (japp vad gör man inte för att försöka hålla progg vaggisen inne )

  • Fru E

    Blommis-välkommen till klubben

    Ninnis-heeeeeeeej du får inte försvinna så fort!

  • Fru E

    Lanovia-lyssna på din kropp och gör vad den säger oavsett om det är att sova, promenera eller äta praliner!

  • Fru E

    Åhh Ninnis, antecknar den 21/4 och förbereder alla tummar och tår som jag har plus makens!

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan