Inlägg från: machup |Visa alla inlägg
  • machup

    Vilka smaker har er bröllopstårta?

    Har du bakat denna tårta innan? Tänkte jag skulle försöka göra den till påsk. Vet du om bottnarna fixar att frysas utan att bli torra?


    Philippine skrev 2010-03-08 18:29:00 följande:
    Vi ska ha Leila Lindholms American Wedding Cake:chokladbotten, mörk chokladmousse med apelsinskal, citronbotten, ljus chokladmousse med citron, hallon och sedan chokladbotten igen. Och citronmarängkräm all over. Smaskens!! :)
  • machup

    Jag har testgjort några tårtor, hallonmoussetårtor och oftast är det limeskal i dem, så du kan ju få två i ett där.


    eldstad skrev 2010-03-23 18:11:24 följande:
    Jag står och velar mellan chokladmousse och limemousse eller chokladmousse och hallonmousse som fyllning. Känns som att hallonmoussen är det säkra kortet men jag gillar verkligen syrligheten i limemoussen. Vi får se hur vi gör där, får tänka lite till helt enkelt
Svar på tråden Vilka smaker har er bröllopstårta?