• iregnet2010

    Mina väninnor planerar möhippa - de vet inte om att jag är gravid!

    sorry urinvägsinfektion med pencillin är "det sämsta tricket iboken"...alla jag känner skulle ha sett igenom det iallafall... Mitt tips är att du med hjälp av din kompis preparerar en alkoholfri flaska eller två till dig (typ be hon som vet att låtsas vara den som blandar en superstark drink till dig) en annan sak som är bra är att låtsas dricka och sedan i smyg byta glas med din kompis =det ser ut som att du har druckit mer ur glaset än vad du ha när du fusk-sippar utan att svälja på riktigt (din kompis kan bli rätt full dock om ni inte passar er).

    Ett annat trick är att lura genom att avleda uppmärksamheten, låtsas helt enkelt att du är sjuuuuukt bakis från gårdagens överförfriskning av rödvin (eller nåt), är ju perfekt om du är lite illamående och kan användas för att inte göra allt för akrobatiska övningar. En kul aktivitet är att t ex dansa magdans (har jag gjort på en möhippa). Spa saker ska man vara lite försiktig med som gravid (ja man kan ju göra dem men oftast måste man berätta det för den som behandlar vilket ju kan bli svårt att göra diskret).

    Till sist! Åh grattis till bebisen SÅ roligt och jag håller tummarna för att allt ser bra ut på VUL. Kan verkligen förstå hur du menar med att du gärna vill att bröllopet ska vara just ett bröllop och inte en massa bebis-fokus. Återigen, grattis!

  • iregnet2010

    åh vad bra att det gick bra och att ni hade roligt!!! Kul kul! grattis!

Svar på tråden Mina väninnor planerar möhippa - de vet inte om att jag är gravid!