• CeKe

    Om barn på bröllop

    har inte läst alla svar.. Men jag förstår istället inte varför man bjuder med barn på en bröllopsfest, om det är alkohol med i spelet..

    Jag menar, de flesta skulle förhoppningsvis aldrig komma på tanken att bjuda med barn på en förfest innan krogen? Det är ju lite samma sak som en bröllopsfest.. Vuxna som sitter och gör vuxengrejer: äter, dricker, skålar etc och som barn inte ska behöva vara del av.

  • CeKe
    VincitOmnia skrev 2010-03-09 22:47:51 följande:
    En tjej som håller med till 100 %

    Riktigt kul läsning. Att det kan bli sån pajkastning över en fråga som HAR två svar...Vi kör barnfritt på vårat bröllop (våra barn är med under vigseln)Dock så är ammande barn välkommna.Varför?Har svårt att se en 3 åring hålla ut från 14 till 02.Vi vill inte ha en massa stoj och stök under festen (det löser iofs de vuxna säkert bra ändå)Det är ett ypperligt tillfälle att låta föräldrarna få ha en barnfri kväll.Någon kanske faktiskt blir överförfriskad och skrämmer ett barn.Med ca 20 barn skulle det ge en extrakostnad på nästan 35000 kr.Det är VÅR dag då fokus ska ligga på oss, inte ditt barn.Varför inte acceptera att det finns par som inte vill ha barn på sin bröllopsfest. Vi accepterar att vissa vill ha barn med på sin fest.Ensam kille här som vanlig eller? :)/Johan
  • CeKe

    Nu har jag inte läst allt, långt ifrån...
    ´
    men jag tänker så här: Det är upp till brudparet att välja vilka de vill bjuda in och de ska inte heller behöva försvara sina val... sen är det upp till gästerna att ta ställning till om de vill/kan gå coh utifrån detta svara ja eller nej till inbjudan, utan att behöva försvara sitt val och anledningen till valet!

    Om någon väljer att tacka nej för att göra en markering, kan jag personligen tycka det är väldigt barnsligt och då är det lika bra att de stannar hemma, istället för att komma och sprida en dålig stämning.

    Sen tror jag många brudpar blir alldels för känsliga och tror att hela världen kretsar kring dem och att folks val enbart har med dem att göra. Den bubblan borde nog alla som hamnat där göra allt för att krypa ut ur.. för den är nog inte direkt hälsosam! Det finns fler saker som händer i gästernas liv och som antagligen påverkar deras humör/ställningstaganden etc och som inte har ett dyft med brudparet att göra...

  • CeKe

    ojojoj, låter som en rätt osäker anknytning om jag får göra en lekmannabedömning! Undrar hur den pojken ska bryta sig loss och hur hans tonår kommer se ut!


    älskarlivet skrev 2010-03-10 21:06:35 följande:
    Ja, men då tycker vi nog likadant I deras fall handlar det inte om att de inte har möjlighet till barnvakt, utan att de inte vill ha det och då surar de så fort det är någon tillställning där man inte kan/får ha barn med..
Svar på tråden Om barn på bröllop