Inlägg från: danicalifornia |Visa alla inlägg
  • danicalifornia

    Om barn på bröllop

    håller med lilli79, vi kommer oxå ha barnfritt för våran egen del!!! vi vill inte heller ha barn med på festen, kommer dock inte från att ha barn på vigseln för vi har egna barn som vi vill ha med på vår dag!!

  • danicalifornia

    vi kommer självklart att ha barnvakt åt våra barn på kvällen och festen! vi vill inte att vår då 6åring och 2åring ska se oss lite "luriga" så att säga. sen kommer vi inte att sova hemma på bröllopsnatten så barnvakt är ett måste!

  • danicalifornia

    @houdini! jag är helt klart med på vad du skriver!!! jag har själv valt att få barn(2 små monster!) jag vill inte heller ha trötta barn runt midnatt, i kyrkan är det ok med barn men direkt efter maten ska vi försöka se till att vi har barnvakt! tycker bara att det är skönt om man ska gå på ett barnfritt bröllop, då får man en paus från dom små liven och man kan släppa loss! Alla gillar inte barn och det måste man respektera! Tycker inte att du behöver förklara nått!!! stå på dig och våga vägra barn på ditt bröllop!!! hoppas att du får en helt underbar dag och fest kväll!!!!

Svar på tråden Om barn på bröllop