Inlägg från: födelsedagsbrud |Visa alla inlägg
  • födelsedagsbrud

    Om barn på bröllop

     


    FruStolpe skrev 2010-03-10 16:21:28 följande:
     Men sen tycker jag att de som har barfria bröllop också ska acceptera att man kan tacka nej till att komma om man inte får ta med barnen. Det gjorde vi till det enda bröllopet av 5st som var barnfritt som vi blivit bjudna på...och inte var det populärt att vi tackade nej.

    Jag håller med Fru Stolpe i det hon säger...Vi har oxå tackat nej..och det har lett till en del tråkigheter...hur ego får en brud vara?????Skall själv gifta mig med barn vid min sida, okej accepterar att mina barn inte får följa med på bröllop vi är bjuden på, men då får brudparet i fråga oxå acceptera ett nej!!  Jag tycker kanske oxå att detta är en familjens högtid och har svårt att se att man väljer att inte ha med barn. Ett barn behöver inte vara med till 02.00 och uppleva "fulla" människor...

  • födelsedagsbrud

     


    älskarlivet skrev 2010-03-12 10:04:37 följande:
    Vi har också många barn bland släkt och vänner och det var just av den anledningen som vi INTE bjöd barn.. Bara mina syskonbarn.

    HUr gör alla andra med sina syskonbarn undrar jag...är de välkommna...eller räknas de precis som vänners barn??

  • födelsedagsbrud

    ...tror man kan vrida och vända det här hur lång som helst..i slutändan är det änå ömsesidig respekt som räknas!! Vill inte brudparet ha barn på bröllopet...fine (!) men då får de oxå räkna med att vissa inte kan eller vill komma!! Anledningarna till det kan vara många och långa..som någon skrev långt tidigare i tråden..det är en inbjudan inte en inbjudan med närvaroplikt!!

    Hoppas alla får fina bröllop...med eller utan barn!!!

Svar på tråden Om barn på bröllop