• Pipen84

    Tips till "tjejig" möhippa någon??

    Jag tar tacksamt emot förslag på vad man kan göra på en väldigt tjejig möhippa!

    Jag tycker att en möhippa ska vara lite utav en utmaning, inte på något förnedrande sätt, men liksom att man ska få testa på något som man aldrig skulle gjort annars. Exempelvis så var jag på en möhippa där en lite tillbakadragen tjej fick lära sig att dansa Bollywood-dans i färgsprakande indiska kläder och en där bruden fick prova på voltige!

    Nu är de så att min bästa vän som ska gifta sig är lite av en "pojkflicka" och skulle inte banga för NÅGOT som typ stå upp på en galopperande häst eller hoppa fallskärm eller så. Däremot hade något riktigt tjejigt varit en utmaning för henne.

    Först var det tänkt att vi skulle åka till The Studio och att hon skulle få vara modell för en dag. Tyvärr var vårt sällskap för stort, så detta kommer inte gå att genomföra...

    Är det någon här som har något roligt förslag som man skulle kunna göra? Får gärna ha något med make up, hår, kläder osv att göra :)

  • Svar på tråden Tips till "tjejig" möhippa någon??
  • Pipen84

    Tack så mkt för tipset, tyvärr bor vi i södra Skåne...

  • Sebastiána

    The Studio har inte något bra rykte alls så det var nog lika bra att det inte blev något alls!

    Det finns ju en del dags-SPA i Malmö. Kan det vara något?

    Jag gick på magdanskurs via Folkuniversitetet för några år sedan. Tyvärr kommer jag inte ihåg vad kursledaren heter, hon var annars mycket bra och skulle nog kunna tänka sig att hålla i en magdanskurs för ett möhippegäng - det var också i Malmö.

  • tvåsmåtroll

    Sminkkurs kanske? Bla Make up store har fast jag vet varken kostnad eller hur många man kan vara.

    Leta i någons gamla lådor eller på loppisar efter spelet "tjejsnack" vi spelade det som tonåringar och det var väldigt tjejigt och kan nog bjuda in till mycket skratt och fniss också.

  • moule

    I Veberöd i Skåne har jag hört att man kan ta "pole dancing" kursen på möhippan, det är väl tjejigt och utmanande på samma gång?

  • Pipen84

    Tack så mycket för tipsen! Nu är det ganska så inne på att det blir Make Up Store och sen fotografering till en kalender som den blivande mannen ska få i morgongåva :)

  • moule

    När är möhippan? Vinter, vår, sommar?

  • Wilsan

    Hej. www.hippaspecialöisten.se har massor med tips och idéer för möhippor. Både för hemma och gå ut på stan hippor. Roliga produkter har dom också. Beställde en versoion an" sätta svansen på åsnan" (Sexig) och sen skrattade vi hela kvällen!

  • Wilsan

    oj, stavade fel.. hippaspecialisten ska det vara..

  • Sebastiána

    Bara en tanke... tror ni att hon gillar dessa "tjejiga" aktiviteterna? Om hon nu är en pojkflicka kanske hon känner sig obekväm med sådant.

    Vilken typ av bilder har ni tänkt ha till kalendern?

  • tryckfall

    Något som är tjejigt och roligt är krokimålning med modell
    det är häftigt att vara ute i naturen samtidigt. Det finns säkert krokimodeller i Skåne som ställer upp på detta

  • KatjaB

    De roligaste hipporna jag varit med om att göra är sånt som är utmandande för bruden men ligger i deras intresse. en tjej som dansat och tränat hela livet fick som överraskning klä sig i riktig "fame" mundering och leda ett pass på ett stort träningsställe i stan, med bara manliga deltagare som aldrig varit på ett aerobicspass någonsin tidigare. Hon fixade faktiskt det riktigt bra, även fast hon själv sa att hon var jättnervös. (filmen med passet och grabbarna med inte så vansinnigt grasiösa moves visades på bröllopet)
    Efter det åkte vi till ett ställe i skogen och hade femkamp med yxkastning, en del banor av olika slag, åkte fyrhjuling på isen och paintball. Bruden visade sig vara rena rama rambo och tog allt på största allvar.. jätteroligt!
    Efter det var det middag, och mys framför en brasa och bada tunnbad, sen gjorde vi oss fina o gick ut på krogen o drack cosmopolitans o dansade halva natten

Svar på tråden Tips till "tjejig" möhippa någon??