Inlägg från: Karlstadtös i Stockholm |Visa alla inlägg
  • Karlstadtös i Stockholm

    Juli 2010

    Ha ha, ja jag har också haft en del hemska drömmar om bröllopet - Redan! Hur ska det då bli när man närmar sig på riktigt! =)

    Själv är jag jätteglad för att våra inbjudningar nu har gått ut! Det blev en 7-sidig booklet! =) Det finns ett par bilder i galleriet, resten kan man se i min blogg.

  • Karlstadtös i Stockholm

    Nu när våra inbjudningar är skickade så börjar det komma in svar! Vad spännande och kul det är att följa det! Det roliga är att det är faktiskt först och främst de som är "längst ut" i kretsen som svarat först. Det verkar som om de inte tagit för givet att de blev bjudna och blev liksom extra glada. Jättekul! För jag bjuder 100 gånger hellre de som verkligen vill komma (och som vi kanske inte känt så länge) än sådana som hängt med länge, men som kanske suckar över att behöva ta sig till Värmland för bröllopet.

    Jag måste dock fråga er hur ni har gjort med önskelista? Har ni skickat med det i inbjudan/på hemsidan? Vi har redan fått frågor om vad vi önskar oss och jag trodde inte att det skulle vara aktuellt förrän långt senare.

Svar på tråden Juli 2010