Inlägg från: saga 2010 |Visa alla inlägg
  • saga 2010

    Juli 2010

    Casmel skrev 2010-03-30 21:16:39 följande:
    Fick hem skorna från matildasfest idag och jag e nöjd. Liiite stor rosett bara, inte riktigt vad jag tänkt men nu när jag går in på sidan igen o tittar så är det lika stor rosett på bilden och precis som andra sagt så ser skorna exakt ut som på bilden. Jag är nöjd Det roliga var att jag har precis kommit hem från tjejmiddag med gänget och en annan av mina vänner ska gifta sig nu i april och hon har köpt likadana skor på matildasfest som mig fast i färgen champagne...he he...!
    Får vi se en bild? :) Nyfiken som bara den!

    Mia 77> Jag vill oxå vara med här, trodde jag redan var det men det måste ha missats... 24 juli ska de va´ :D
  • saga 2010

    Korallbruden: Åh nej, vad tråkigt! Vilket Kina företag beställde du ifrån? Jätte jätte trist verkligen!

  • saga 2010

    sarahkka76> Stort grattis! Måste vara underbart!!!

  • saga 2010
    kece skrev 2010-04-23 21:28:20 följande:
    En kvinna stod naken framför sovrumsspegeln. Hon var inte glad åt vad hon såg och sade till sin make: "Jag känner mig förfärlig. Jag ser gammal, fet och ful ut.Jag skulle verkligen behöva en komplimang från dig..." Svaret blev: "Du har perfekt syn."
    Hahahaha :)
  • saga 2010

    Hejs!


    Ser att det diskuteras underkläder inför stora dagen. Vill tipsa om ett par troser som jag fick hem idag från Nelly.se. De kallas Seamless Pantie och är av märket Wonderland. Kostar endast 49 kr och finns i bland annat... tada... hudfärgat (även vit och svart finns tror jag). Jag kommer nog personligen använda dessa under dagen, de är vansinnigt sköna, tunna och syns ingenting under kläderna. Sen kommer jag byta om på kvällen. Känns ganska skönt att få ta på sig rena underkläder och det bästa av allt ladies... är att man då kan ha hur läckra underkläder som helst i vilken färg, tyg eller spets man vill :).

  • saga 2010

    FiaLottaoälsklingen> det låter som en hellyckad kväll du fick på din möhippa! Gud vad roligt :D!


     


    Det där med fylla på svensexan fick jag uppleva i helgen då jag vr ut med några tjejkompisar. Var en kille där som hade blivit kidnappad av grabbgänget och han var så galet full. Han kunde verkligen inte stå rakt, fick hålla i sig för att inte ramla omkull. Okej att man vill dricka ochbli lite dragen inder sin hippa/svensexa, men det finns ju gränser! Den här mannen var så packad att han var rent papetisk. Tyckte näsan synd om honom med tanke på att han aldrig kommer att komma ihåg den kvällen. Å andra sidan måste man väl ändå kunna säga ifrån om man känner att det börjar bli för mycket?! 


     


    Ceke> skönt att höra att du är okej och att det inte var nåt allvarligt!


     


    Har själv börjat drömma om bröllopet igen (länge sedan sist), gissar att det är för att det närmar sig och att jag börjar känna mig lite stressad. Vi har dessutom precis köpt en tomt och är mitt uppe i husletande, plus att jag nyligen bytt jobb så det kanske inte är konstigt att det är mycket i huvudet. 


    En del som vi ännu inte är klara med här hemma inför bröllopet är just bröllopsdansen. Vad har ni tänkt dansa, till vilken musik, ska ni göra nåt seriöst framträdande eller "bara" köra på känsla? Vi fuunderar på att köra lite fin tryckare först och sen bryta med en svängig bugg då vi nyligen gått kurs eller att göra evolution of dance. Det sistnämnda vore galet kul, men det kräver ju en del tid.. :)

  • saga 2010

    gud vad taskigt av dem att göra så.. onödigt! Varför vill mn göra den andra parnern orolig?? Bra att det inte var så illa som det verkade iaf och att han verkar hyfsat välbehållen, bortsett från några blåmärken :).
    Vad underbart att få lyssna till kommande bröllopsmusiken :), förstår att du bli gråtfärdig. Jag är också väldigt känslosam av mig och är faktiskt lite smått orloig över hur det ska gå i kyrkan. Man vill ju inte bryta ihop mitt under akte, hehe.. antagligen är man ganska nervös så det kanske gör att man skärper till sig lite.


     


    Vad roligt att höra om era hippor och att ni alla verkar vara nöjda med upplevelsen! Måste börja kännas väldigt verkligt..!


     

  • saga 2010

    minimis> det lät fint! har du ingen bild på håret att visa?

  • saga 2010

    haha... verkligen inte :). Kolla om du får till det med bluetoothen annars kanske du kan skicka. Blir så nyfiken, det låter som nåt jag skulle gilla :) och det är kul med inspiration. Hade tänkt gå ut och kolla på balen som varit för gymnasiet under veckan för att inspireras av deras hårkreationer men har varit allderles för trött efter jobbet att jag inte orkat ta mig upp från soffan.

  • saga 2010

    minimis> Många tankar till dig och din familj! Kan inte föreställa mig vad du går igenom! Stor kram från mig!

Svar på tråden Juli 2010