Inlägg från: mct73 |Visa alla inlägg
  • mct73

    Juli 2010

    Jag har köpt en freebra. Jag var ute efter en axelbandslös bh med pushup effekt och denna åstadkommer faktiskt det. Kuporna "klistas" fast på kroppen och sen drar man ihop med spännet och voila!

  • mct73

    Nightelf: Jag ska också ha en freebra! Jag har haft den på mig nu 4-5 gånger och jag lovar "practice makes perfect" =). Vad roligt att besöka lokalen igen!!! Vi var ute i våran igen i torsdags och glädjen bara kom över mig, så fint!! Med erat läge kan det inte annat än att bli bra!!

  • mct73

     


    Kärleken9 skrev 2010-05-20 08:54:07 följande:
    mct73: Vad har du för bh strl då? Tänker bara att det kanske passar små tuttar men inte lite större som en annan har

    Jag har B kupa och håller med JollyO, jag tror inte heller att det funkar om man har större byst eftersom den liksom inte håller i brösten utan bara fyller ut lite och trycker ihop. ehhh... lite svårt att beskriva men hoppas det hjälper nåt iallafall.

  • mct73

     


    Kärleken9 skrev 2010-06-09 08:28:21 följande:
    Någon som har bra tips på roliga gubbar eller så man kan klippa in i festprogrammet? Jag har redan korsord men något annat vill jag också ha.

    http://hem.bredband.net/narnia/

  • mct73

    Hante: Jag kommer inte heller få någon möhippa ang ungefär samma anledninga som du. Det känns så klart tråkigt men inte så mycket att göra åt. Jag försöker att tänka på vad som är viktigt med vårat brölllop och det är ju att jag och min m2b blir gifta! Det kommer vi ju bli oavsett om jag får en möhippa eller inte =).

    Kärleken9: http://www.kortdesign.se/default.aspx?page=skapa_festprogram
    Här kan du ladda hem mall för inlagor till stående a4 med olika många sidor. Här finns även en "guide för att skriva ut hemma".
     

Svar på tråden Juli 2010