Inlägg från: minimis |Visa alla inlägg
  • minimis

    Juli 2010

     


    Hante skrev 2010-05-31 17:36:47 följande:
    Måste tärnan ha en egen bukett, är det vanligt? för då vill nog våra näbbar ha med som är 10, 8 och 4,5 år.

    Måste måste de väl inte men vad jag förstått så är det brukligt. Min tärna ska ha ett "armband" med blommor på. Tror dock inte näbbarna brukar ha bukett, men är inte säker på det.

  • minimis

    Jag har börjat med herbalife och det funkar skitbra, går in i vecka 3 nu. Har syndat en del på helgerna men ändå gått ner 2-3 kg. Nu lägger jag i en högre växel, sprang 5 km precis och ska inte synda så mycket mer. Räknar med att gå ner ca 3 kg till, men tror nånstans att jag kan rasa om jag går in för det ännu mer. Vet att det inte är bästa sättet, men nu måste jag ju komma i klänningen! O går jag upp en del sen så är det smällar man får ta, ska dock fortsätta med herbalife o hoppas motivationen hålls i :)

  • minimis

     


    KatjaB skrev 2010-05-31 22:16:03 följande:
      jag testade herbalife men jag blev inte mätt på det, kände att jag kunde svept en halv drink till för att bli någotsånär mätt.SÅ jag har kört med nutrilett eller naturdiet, vilket är lite grynigare i konsistensen, men det håller mättnadskänslan bättre o jag går ner i vikt (just nu gjorde jag tabben o köpa naturdiet Latte som är hur äcklig som helst)

    Ok, jag blir ibland övermätt på shakerna! Men jag har minskat magsäcken jättemycket de senaste månaderna då jag jobbat heltid o haft flickan med mig på jobbet + bröllopsplanerande = stress stress stress. Så för mig funkar herbalife som sagt jättebra :)
    Hur mycket har du gått ner Katja? På vilken tid?

  • minimis

     


    KatjaB skrev 2010-06-01 19:28:01 följande:
      9 kg sedan november, så inte så vansinnigt form men samtidigt så har jasg inte jobbat speciellt hårt med det heller

    Men det är ju jättebra!!! Tänk o lägga på dig 9 kg nu, då kanske du uppskattar det mer :)
    Men man är aldrig nöjd! Runt förlossningen +28 kg sa jag att jag skulle bli suuuuuupernöjd med mig själv när jag gick ner till min vanliga vikt o aldrig mer klaga. Är jag nöjd nu? Ne, nu vill man bara ner ännu mer! haha

  • minimis

     


    KatjaB skrev 2010-06-01 19:50:04 följande:
      haha, ja det är väl så Men jag hade ju lite graviditetskilon att ta av också, nu är det midjan som stör mig, benen o rumpan o så tycker jag är bra som de är. IDag ringde förresten marskalken mig, fick ett datum när de tänkt kidnappa honom o så fick jag veta lite vad de tänkt göra också. S har ju aldrig gjort lumpen, så nu ska de kidnappa honom med en militärbil och i full mundering, och så ska han få "göra lumpen". De har en polare som är med i hemvärnet som fixat kläder tydligen. Tror han kommer ha en riktigt rolig dag

    Hahaha, vad roligt!! Min hippade de förra helgen. De smög in sovrummet allihopa och väckte honom med tjo o tjim, kul men samtidigt lite läskigt!

  • minimis

    Katja - har för mig jag läste någonstans att du köpt nåt med vin/vingård till din bm i morgongåva. Det lät riktigt intressant, kan du berätta mer om det? Men bara om du vill :)

  • minimis

     


    CeKe skrev 2010-06-03 14:27:30 följande:
    Hmmm, tja, underkläder är ett helvete att köpa! Alltid Det här med blommor... nu vet vi ju vad vi vill ha.. Men jisses, trodde inte vanliga rosbuketter utan hållare skulle gå på så jädrans mycket!Hur mycket kommer ni lägga på alla blommor till brudföljet? Vi ska ha bukett med ca 15 vita rosor, lite grönt och så snörern runt skaften, tre vita rosor till tärnan, en vit ros var åt tre små näbbar och så en vit ros i korsage åt Kece. Just ja, några kvistrosor till håret också. ca 1700 kr!Jag vet inte om jag är knäpp, men jag tycker det är massor för några blommor! Men fint blir det ju i o f sig, men inte alls medräknat i budgeten!

    Det var dyrt tycker jag!
    Vi får ge 1500-2000 kr för bukett till mig, coursage till BM och marskalk, blomarmband till tärna, diadem med blommor till dottern, och så gerberas + strån till borden. Kändes rätt ok då jag har rätt mycket rosor i min bukett!

  • minimis

    Jag blev också hippad igår! var helt otroligt kul!!!!

  • minimis

     


    Racolina skrev 2010-06-06 22:39:17 följande:
    Blev oxå hippad igår =) Den var helt underbar, kunde inte gått att få bättre... har underbara vänner =)

    Hur såg din dag ut? :)

  • minimis

     


    CeKe skrev 2010-06-07 18:32:53 följande:
    KatjaB: Åh va skönt. Kan tänka mig att det är en liten eller ganska stor.. sten som faller från bröstet!Här har vi valt ut kakel och klinker till toa/duschrummet i huset Kece bestämde sig snabbt för en viss klinkerplatta och sen var det bara att hitta matchande kakel (stora vita plattor) och så annat kakel som pelare.. Riktigt skoj och snyggt kommer det bli! Vi har lite bekymmer med alkoholen.. En bekants bekant skulle ner till tyskland och handla, men har inte hört nåt mer, så vete 17 om vi vågar köra på det. Mina föräldrar erbjöd sig tidigare också, men jag vet hur mycket de har att göra hemma, så det vore ju skönt om de kunde slippa! Får se hur vi ska lösa det hela... Känns som vi har liiiite för mycket för oss för att hinna åka ner till Tyskland!

    Instämmer med Katja att jag också vill ha hus! Fast just nu räcker det nog med småbarn och bröllopsplanerande, men sen nån gång :) Längtar! O vore kul o fe se lite bilder på ert ;)
    Kan ni inte betala någon för att åka ner? Ni kan betala resan så kan de handla gratis åt sig själva eller nåt. Annars läste jag någonstans att man kunde beställa hem från Tyskland, men kommer inte ihåg hur det var riktigt.

Svar på tråden Juli 2010