Inlägg från: KatjaB |Visa alla inlägg
  • KatjaB

    Juli 2010

    jag kollade både hos us och företagsfakta och hittar ingenting, hon mailade tillbaka och sa att det var nyligen registrerat och kanske därför inte kom upp nåt. Så jag skrev att då avvaktar jag eftersom det brukar ju inte ta sån tid innan det kommer upp, de uppdateras ju kontinuerligt.

    Vi 3 skrev 2010-03-18 09:40:11 följande:


    Du kan väl hålla mig uppdaterad om hur det går, antingen här eller i inboxen?
  • KatjaB

    nu hittade jag dem på bolagsverket, och de har registrerat företag på brudmix. Dock får jag ju inte där upp några mer uppgifter, om hur det går osv. bara att det finns.
    UC ser man ju mer på, men där hade de inte kommit upp än.

  • KatjaB

    alltså är de nystartade så är det ju svårt att veta eftersom de inte har några omdömen än direkt. Det man kan kolla är att de inte har andra konkursade bolag bakom sig tex, men sen så vet jag inte hur mycket energi o tid folk orkar lägga på att kolla upp såna saker.
    Själv är jag alltid lite velig just när det gäller att de inte har egna bilder, Landy har ju inte det o folk verkar ju bli nöjda ändå, men själv vill jag ju se nåt som de gjort, inte designerklänningen som de tänker kopiera.. men det är ju som sagt vanligt.
    Tror att det ändå blir millys för vår del, velar mellan att ta det i lokala affären i stan, för då ingår ändringar, eller om jag ska beställa från millys. Millys är ju billigare dock

    Vi 3 skrev 2010-03-18 10:08:07 följande:


    Roligt att hon svarar på dina mail iaf.. Här är det tyyyyst. Börjar klura på om jag verkligen ska handla där.. Vill gärna ha en klänning för det priset, men usch jag vet inte. Tror inte hon luras på klänningarna.. Magkänslan sa att det var okej, och jag vill inte tro att den är helt ute och cyklar..
  • KatjaB

    vad är det hon inte svarar på förresten? nyfiken
    Vi 3 skrev 2010-03-18 10:08:07 följande:


    Roligt att hon svarar på dina mail iaf.. Här är det tyyyyst. Börjar klura på om jag verkligen ska handla där.. Vill gärna ha en klänning för det priset, men usch jag vet inte. Tror inte hon luras på klänningarna.. Magkänslan sa att det var okej, och jag vill inte tro att den är helt ute och cyklar..
  • KatjaB

    hmm, ja det var ju lite skumt.
    Matildasfest köpte jag från, och jag var helnöjd. Visst ser man om man vänder på skon, att undersidan är lite knöligt ihoplimmad, men i sulan känns det inte och syns inte ovanifrån eller från sidorna. Så om man nu jämför med en dyrare sko från butik är de ju lite billigare gjorda men jag tycker inte det syns på utsidan utan bara om man inspekterar sulan. Ja är nöjd iallafall, de ser exakt ut som på bilderna

    Vi 3 skrev 2010-03-18 10:23:34 följande:


    En såpass enkel fråga som vilka skor hon har. De på bilden är inte de hon säljer. Känns som en rimlig fråga att få se bilder på kanske men tystnaden säger att det tydligen inte var det.. Kan skitfjantigt att jaga henne för bilder på skor. Säljer man över internet kan jag tycka att bilder borde finnas men nää.. Blir nog skor från Matildas istället.
  • KatjaB

    har du kollat på skopunkten? de har ju en hel del billigt. Nu var jsut de skorna ganska höga men köpte ett par peeptoe skor i somras i beige/guld med svart spets över.. jättefina. Och ett par helt vita med svarta kanter och svart rosett.
    De brukar ju sälja 3 par för priset av 2, så då kankse ni kan passa på att köpa andra skor och få brudskorna på köpet

  • KatjaB

    med engelska vet jag inte.. svenska företag är ju alltid lätt att kolla upp. Med utlänska kanske det är lättast att kolla genom google och leta efter andra människors erfarenheter bara


    sarahkka76 skrev 2010-03-18 11:39:05 följande:
    Vad bra att man kan kolla upp sånt! Jag skulle vilja kolla företaget där jag hade tänkt köpa ifrån och som är en engelsk hemsida, hur gör man?
  • KatjaB

    alltså det är ju inge t som syns eller känns, men jag skulle tro att det här rä skor som inte håller lika länge som en sko från en affär, sulan känns lite knölig på undersidan (inget som känns på foten) och tunn.


    Casmel skrev 2010-03-18 20:51:24 följande:
    KatjaB: blir lite orolig när du berättar om sulan på dina skor från Matildas...Jag har beställt därifrån och går i väntans tider på att få hem dom. Jag hoppas mina oxå ser ut exakt som på bilden Igår var det 4 månader kvar tills vi gifter oss och jag längtar galet mycket!Racolina: Jag skulle aldrig betala 2500:- för ett par skor!!!I måndags började mitt "nya smala liv" Jag försöker äta sunt och röra på mig. Jag hoppas kunna gå ner minst 5 kg till bröllopet. Är det någon annan här som kämpar lite med vikten?
  • KatjaB

    idag får ni köpa eller smygtitta i veckorevyn.. artikeln med tjejer som friat till sina killar, som vi är med i, har kommit ut till affärerna nu

  • KatjaB

    sarahkka: kul typ hon verkar vara då, inte hälsa gästerna välkomna.. det låter ju löjligt. Vad kul hon verkar tycka att uppdraget är .. hoppas ni får tag på någon annan, eller om kanske er toastmaster eller nån förälder kan läsa o hälsa alla välkomna. Man vill ju att allt ska kännas bra såklart med vf, men om det inte finns någon annan så ordnar det sig säkert med nån annan som läser.

    vi3: jasså ja, jag tyckte de kunde ha retuscherat bort dubbelhakan eller tagit en av de bilderna som jag såg mer slank ut på, hehe. Fick ju se dem o det fanns några jättefina men dem valde de inte.

    På konditoriet gick det jättebra, vi fick testa två olika sorters tårtor och vi valde smördegsbotten, sockerkaka, vaniljpannacotta, mörk chokladmousse med ett överdrag i cremefärgad marsipan/mandelmassa liknande. vet inte vad det hette men det var inte sugarpaste. sidenband runt varje våning och stora maffiga rosor. O så gör de prickar över hela tårtan i kristyr. De fattade precis hur vi ville ha o det kommer bli hur bra som helst!

Svar på tråden Juli 2010