Inlägg från: Vi 3 |Visa alla inlägg
  • Vi 3

    Juli 2010

    Har precis grillat i kvällssolen på balkongen <3. Om 4 veckor är jag alldeles precis nygift. Får jag bara hem klänningen och att den är som den ska så är det bara att köra på

  • Vi 3

    Nu är jag lite ... upprörd på min sambo. En av hans kompisar ringde nu ikväll och sa att han inte kommer. Anledningen är att han är sur en annan av deras gemensamma vänner.. (hög nivå...). Men iaf så slutar han samtalet med att säga att om jag kommer ändå så hör jag av mig. Om 2 veckor ska vi lämna definitivt svar till cateringen. Min kära BM bara accepterar det, "för vi skulle ju ändå beställa lite mer". Jo absolut, men vi har ett par frågetecken gällande en annan av hans kompis och hans tjej som aldrig osar men ibland dyker upp ändå. Hur många extra ska vi betala för bara för att hans "vänner" inte kan ha vett nog att svara ordentligt??

  • Vi 3

     


    miris skrev 2010-06-05 20:27:22 följande:
    Suck.. det verkar som att jag hade rätt angående fyllan några inlägg upp. Facebook är inte alltid så kul. Vill inte bry mig, men blir både irriterad och ledsen och orolig.

    Usch va trist. Vi hade den diskussionen här hemma gällande bröllopet. Menar INTE att han inte ska dricka men han blir såå sjukt jobbig när han fått för mkt innanför västen och iom att jag kommer vara i 5:e mån så vill jag ändå att han ska kunna ge mig ett handtag.

  • Vi 3

     


    miris skrev 2010-06-05 20:33:01 följande:
    Ja, herregud. Bröllopet! Då är det ganska okej att han är full på svensexan.. Jag kommer säkert bli världens tjatigaste på bröllopet, men han FÅR bara inte bli full. Jag tänker inte känna så här den dagen..

    M dricker så jäkla sällan och sen var han inte så jäkla tålig från början.. Lägg till lite nerver på det, och jag känner mig lite... oroad.

  • Vi 3

    Trodde den här veckan skulle bli ganska lugn på bröllopsfronten, men nu jäklar! Imorgon är det klänningsprovning, om den har kommit med den här leveransen dvs. Han bokade in oss utan att ha öppnat den så jag hoppas... Håll tummar och tår för att klänningen är någonsådär som jag beställt är ni gulliga. Känns som jag kan behöva det..

    På torsdag är det hår och sminkkonsultation. Första ggn ingen av oss avbokat, so far. Skulle vara skönt att få allt i ordning..

  • Vi 3

     


    minimis skrev 2010-06-09 10:28:56 följande:
    Fick precis veta att min pappa har cancer. Han bara grät i telefon så vet inte hur illa det är. Han sökte för det för över ett år sedan men läkaren sa då att det inte var nån fara, att han skulle återkomma om ett år eller så om halsbölden var kvar, nu är sörjan utspriden till lungor och arm iaf. Han har i flera år behandlats fram o tillbaka för "cancer" i urinblåsan. Ja, vi får se vad som händer. Kul att planera bröllop nu, eller inte.

    Åh vad jag lider med dig!!!!!!!! Sambon fick cancer för snart 4 år sen. Vill du prata av dig finns jag här!

    STOR KRAM!

  • Vi 3

     


    minimis skrev 2010-06-09 10:34:52 följande:
    Tack! Han sa dock inget till mig när jag ringde och frågade hur det gått. (Pratade med mamma innan). Förstår inte varför han alltid ska vara så hemlig! Eller visst förstår jag på ett vis, men familjen vill ju veta! Jag vill inte bli snuvad på sånt!

    Förklara det i ett lugnare läge. Han tänker antagligen att han inte vill oroa dig mer än nödvändigt. När M var sjuk fick jag behandla honom som ett litet barn de gånger han var chockad. Vara övertydlig med allt! Försök få komma med till läkarbesök så du kan få ställa dina frågor också. Han är troligen rätt chockad och det är så mkt man inte tänker på då.

    Vill du hellre maila, så inboxa mig så får du min mail.

  • Vi 3

     


    minimis skrev 2010-06-09 10:46:50 följande:
      Mamma försökte verkligen få följa med på läkarbesöket idag, men det fick hon inte. Så jag lär ju inte få följa med. Han sa att vi ska prata mer under lunchen, så hoppas han berättar allt då.Är din sambo helt frisk nu? Vart hade han sin cancer?

    Han hade testikelcancer, var 21 när han fick den. Han är helt frisk

    Brukar han vara så att han håller hemska saker för sig själv? Annars kan det ju ge sig när det smält in lite.
    M ville gärna "skydda" mig, det var ju inte så farligt när han började söka vård. Jag följde magkänslan och tack gode för det.

    Får du reda på vilken typ av cancer det är han har så kan du ju få reda på ganska mkt på nätet, men var rejält källkritisk!! Sjukhusen har ju oftast information och olika sjukdomar, sen finns ju vårdguiden och internetmedicin. På internetmedicin skriver läkarna själva om sjukdomarna. Eller iaf granskar texten.

  • Vi 3

     


    minimis skrev 2010-06-09 11:42:42 följande:
      Ok, men skönt att allt är ok nu! Att ni klarade er igenom en sån sak! Kan nog bara stärka förhållanedt!Vi är väldigt öppna vad gällert allt kring företaget etc. Men när det kommer till sjukdomar  om sig själv så är han väldigt sluten, kan ju vara ren ångest. Vi får se vad som sägs vid lunch!

    Haha, ja det var ingen dans på rosor.. Men det var nog mest för att hans släkt strulade så galet mkt samtidigt. :-/

    Men om han inte vill berätta personligen så lägg det på nivån att ni behöver veta för företaget.. Det kan ju funka. Han förlorar ju dessvärre själv på att hålla er utanför. Oavsett vad han tror så kommer han behöva er. Får han cellgifter så är det en tung tid. Sen finns det ju olika aggressiva cellgifter, men cellgifter är alltid cellgifter.

    Som sagt, jag finns här. Lycka till på lunchen. Ska tänka på er.

  • Vi 3

     


    minimis skrev 2010-06-09 18:10:51 följande:
    pappa har ju som sagt cancer sen tidigare, men det har dom liksom hållt i schack. Nu var det sköldkörtelcancer, som spridit sig till arm och lungor iaf, får väl se om det är mer senare. Jäkla läkare som skickade hem honom för ett år sedan!!! Efter vad jag kollat på internet så är väl oddsen rätt goda, de flesta överlever det. Så man får leva på hoppet nu!!

    Läkaren förtjänar som minst att uppmärksammas på misstaget, en "anmälan" till patientnämnden minst skulle jag tycka. M´s första läkare tog honom inte heller på allvar, vilket resulterade i spridning som orsakade att de fick öppna hela buken på honom. Vi gjorde ingen anmälan, vilket var befogat, men hans urolog skickade ett brev till läkarn i utbildningssyfte.

    Jag ska hålla tummar och tår för att det går bra!

  • Vi 3

    Idag är min klänning ÄNTLIGEN hemma! Dock måste den in till sömmerska asp så det blir morgondagens första uppgift. Sen är resten av dagen i skönhetens tecken då det är smink- och hårkonsultation.Jag är så lättad att klänningen är hemma...

  • Vi 3

     


    minimis skrev 2010-06-09 20:22:37 följande:
      Vad kul!! Lycka till :)O tack för engagemanget :)

    Har suttit där själv, jag hade behövt allt stöd som fanns att uppbringa.

  • Vi 3

     


    minimis skrev 2010-06-09 20:49:33 följande:
      I o med att pappas är så hemligt, vi får inte säga det till nån, så är det ju välfigt skönt att ventilera sig här. bm har jag ju såklart pratat med, men man behöver faktiskt lite utifrån också :)

    Har de börjat prata behandling än? Prata på vännen

  • Vi 3

     


    sarahkka76 skrev 2010-06-09 21:48:17 följande:
    En fråga tjejer, var ska ni beställa era tack-kort ifrån?

    Vi kommer beställa de med kort från fotografen. Vet att en stor del av våra vänner inte skulle uppskatta att få kort på oss (dvs behålla dem) så de får nog vanliga köpta i affären.

  • Vi 3

     


    Kärleken9 skrev 2010-06-09 22:39:34 följande:
    vi 3: Nu hänger jag inte med, uppskattar de inte att få foto på er? har inte ens tänkt tanken till tackkort än. Idag har starkvarorna inhandlats från tyskland. bm är så nervös det inte räcker, att det ska kännas snålt. Hur räknar man eg? Någon med tips?Hittade fiskrens men jag vill helst inte betala något för att ta till häftet, så det första tipset va lite bättre. hihi Men tack ändå alla tips är välkomna. Måste tänka om med festhäfterna, hade gjort så det är bara text på en sida per uppslag, om ni förstår, ska ju så klart vara på varje sida. Ghaaa känns som att börja om men men. På vanliga skrivare hur funkar det? Lägger man in papper och sen vänder på dem och in igen för att få på båda sidor? Vi ska ha stående A4 format. Guld om någon kan förklara.

    Jag tror inte att de uppskattar det så att de kommer ha det framme eller ens kolla på det när de får det. De är inte riktigt såna människor, så då känns det onödigt att skicka såna till dem.

    Sarahkka: Jag ska kolla vad fotografen vill ha för sina färdiga kort och vad det kostar i affären, så får vi se..

  • Vi 3

    Bild på klänningen finns i galleriet. Dock är den kritvit, den ser "varmare" ut i färgen än vad den är.

Svar på tråden Juli 2010