Inlägg från: sarahkka76 |Visa alla inlägg
  • sarahkka76

    Juli 2010

    KatjaB skrev 2010-04-23 00:15:58 följande:
    sarahkka: förstår att ni har fullt upp, det är ju så i början. Man ammar, sover och försöker få i sig lite kall mat mellan varven Funkar det bra med allt?
    Ja, jag tycker att det fungerar bra med tanke på vad man kan förvänta sig. Det är som du säger, man har fullt upp med bebisen och resten får komma i sista hand. Man får följa hennes rytm och försöka sova därefter.

     


    Kärleken: det ska jag göra, tack!

  • sarahkka76

    Hej! Här är man i en bebisdimma som är svår att komma ur, men trots det så måste vi sätta igång för att hinna med. Har mailat juvelaren och där jag ska köpa klänningen för tidsbokning och vi har fyllt i blanketterna för hindersprövning och efternamnsbyte som vi ska posta imorgon eller på måndag. Det är de bitarna som är mest bråttom med iaf.


    Hur går det för er? Hinner inte läsa alla dessa sidor sedan flera dagar tillbaka...

  • sarahkka76

    Nu är vi igång igen!


    Idag ska vi posta papperna till skatteverket och vi ska beställa servetter från calligraphen, imorn ska vi till guldsmeden och prova storleken på våra ringar och på lördag har vi tid på Matildas fest för att beställa min klänning och få hjälp med måtten


    Hur länge innan behöverman gå in i skorna? Hade tänkt börja nu men jag kommer inte in i dem nu så tätt inpå förlossningen.


    Vi bekostar det mesta själva. Vi fick totalt 20tusen av våra föräldrar i bidrag och sen har min mamma hjälpt med lite diverse små inköp. Utan den hjälpen hade vi aldrig fått ihop det eftersom budgeten bara steg och steg hela tiden.

  • sarahkka76

    Vihar önskat oss en hel del upplevelser såsom bidra eller presentkort för olika spabehandlingar eller på tex Live it.se där man får välja ngn upplevelse själv, bidrag för middag på vår favvo restaurang osv. väldigt uppskattat kommer det att vara nu när man har en liten som suger på alla krafter man har.

  • sarahkka76
    Kärleken9 skrev 2010-05-03 21:50:30 följande:
    ceke: Va ju bra jag påminde då. Sarah: Ja det var ju smart eftersom en resa inte är så aktuell för er just nu. Men hur ska folk komma med sitt bidrag till er?
    Vi ska lämna ett kontonr till toastmadame ska få och informera om ifall gästen frågar om hur de ska gå tillväga. Alt kan de lämna bidraget i ett kuvert på själva dagen.
  • sarahkka76

    Igår var vi hos guldsmeden. Sambons storlek på ringarna var bra och de behövs bara finslipas. Jätte fina var de. Mina var för små nu när jag har gått upp i vikt så vi kom överens om att vi ska vänta till mitten av juni och se hur mycket jag har gått ner tills dess och få en mer exakt storlek och sen kan han jobba vidare med dem.


    Nu ska jag beställa servetter från calligraphen. Surt att leveranskostnaden är så dyr hos de.

  • sarahkka76

    Mia: jag hade nog bytt, jag hade inte orkat med allt strul, man har redan en hel del att stå i som det är och tiden bara rinner iväg. Det är viktigt att man kan känna lugn och trygghet hos de man anlitar inför sin stora dag.

  • sarahkka76

    Neeej vad tråkigt med alla dessa motgångar tjejer Hoppas verkligen att det löser sig för er! 


     


    Äntligen har jag hunnit beställa våra servetter. dehade extrapris nu när man beställde matservetter kunde man få lika många kafeservetter om man beställde de i samma färg. Kan vara ett tips om det är ngn som ska beställa därifrån.


    Snart ska jag åka till Matildas fest och ev beställa min klänning Ska ta med min båda par skor som jag hade tänkt ha på mig men det roliga är att jag inte kommer in i ngn av dem än eftersom jag inte har tappat allt vatten än sedan förlossningen. Men men jag får ha de på mig så hon kan mäta längden så får vi hopmpas att jag kommer in i de längre fram. Annars får man helt enkelt skaffa nya.

  • sarahkka76

    Nu har jag beställt min klänning! För den som vill titta så finns den i mitt galleri. Istället för plommonfärgen som originalklännigen har kommer jag att ha färg nr 23 som ni ser på färgkartan för att det ska passa med vårt färgtema.


     


    rosesarered: vad roligt! Buketten låter jättefin Trist när det hänger på ekonomin. Hoppas att ni kan komma iväg på er bröllopsresa så snart era plånböcker tillåter det.


    katja: vad trist att de inte kunde komma men som du säger så är det inget man kan göra åt, de är upp till de helt enkelt. Vad roligt att det gick bra hos frissan, hon kommer säkert på ngt för att fixa till luggen som du vill ha det Vad dryt när sånt händer och så är man tvungen att börja om!


    casmel: det var kreativt! Jätte fint


    korallbruden: visst blir man rörd? det blev samma för mig när jag såg min m2b prova sin kostym.


    kärleken: lycka till idag med bröllopsbestyren


     


     


     


     


     

  • sarahkka76

    katja: tack den ska bli klar i slutet av juni senast i början av juli. Ja, man får nog istället glädja sig över de som kommer istället annars blir det lätt att det andra drar ner glädjen.


    Tyckte att det var enormt mycket mängs alkohol per person men som du skrev i andra tråden så kanske är det ändå bra räknat om man tänker på att man inte vet vad folk väljer att dricka.

Svar på tråden Juli 2010