• Sörön10

    Möhippa, bröllop..less

    Men du.. En tanke: Du skulle inte kunna vara ärlig då? Säga att du inte har råd att köpa en sådan klänning som bruden tänkt sig??

    Och festhäftena kan jag inte tänka mig att du ska behöva betala, det verkar ju helt sinnessjukt!! Säg att de isf får en dubbelsidig vit uppkopierad enkel! haha Det lär ju inte gå hem!

    Nej, usch lider med dej, men har du något att förlora på att vara ärlig?

  • Sörön10

    Men om du har en annan approach då? Istället för att attackera och tjafsa och var sur, ta istället fram en snyfthistoria! Placera dig i underläge! Säg att du hemskt gärna vill men inte har råd! Om det nu är så att konsekvenserna av att vara ärlig och rak är något du inte vill ta!

    Lek lite med psykologi, och kanske lätt att säga men, skulle nog fundera lite över om jag skulle bry mig speciellt mycket om han skulle bli sur faktiskt! Han verkar ju inte bry sig så där jättemycket om dig..


    sten42 skrev 2010-03-25 11:02:18 följande:
    Grejen är den att jag knappt pratar med min bror och skulle jag börja tjaffsa om det här skulle han kunna bestämma sig för att säga upp kontakten, han är så barnslig. Jag får reda på allting via min mamma som i sin tur pratar med honom. När jag tog upp detta med henne ville hon inte prata mer med mig utan avslutade samtalet. Jag blir bara tolkad som en tjurig unge som ska få som jag vill jämt. Hälften av klänningen är redan betald och då fick min mamma stå för den kostnaden men när det är dags för att hämta den i affären tänker jag verkligen inte låta hon betala den andra hälften också, hon tjänar nästan ingenting hon heller så ja, jag måste försöka prata med honom trots att det är svårt. Jag är så rädd för att alla i familjen ska börja bråka med mig.
Svar på tråden Möhippa, bröllop..less