• Parnassia

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Tjoho!
    Gör ett totalEGO-inlägg bara för att få jubla lite över att lilla H är en tjockis!
    +400g på en vecka!
    Mamma Mu är en stolt mjölkmaskin!

    Läser om den kommande tråddejten och även jag hade kanske vågat mig på att komma, men vi har redan bokade planer den helgen... Så ni slipper mig!{#lang_emotions_tongue_out}


     


    Lappis - jag vill gärna höra om din fest, inte alls BT-varning (än så länge )

  • Parnassia

    Läste förresten om preventivmedelsdiskussionerna igår med stort intresse. Även jag börjar fundera i de banorna igen. Är lite inne på spiral. Är det någon som vill berätta mer om det? Kommer inte äta piller igen, jag mår så mycket bättre utan, på alla sätt.


    Men alltså, berätta om era spiralerfarenheter!


     


    Även jag saknar fö PB. Men hon har väl fullt upp med sina gäster, en syster skulle väl komma onsdag? Hoppas allt är bra och att ni har det trevligt även om alla madrasser inte hann vädras.

  • Parnassia

    Jag klarade mig nästan 8 mån utan mens med E. Hoppas på samma sak nu.


    Du får rapportera i em om BM säger nåt smart alternativt något nytt.

  • Parnassia

    Vi körde med gummin. Jag vill inte äta piller igen som sagt och BM sa mer eller mindre att om man tänkte sig syskon inom en viss framtid var det ingen större idé att sätta in spiral, dels pga kostnaden och dels pga att det kunde bli mer meck än nytta i ett kortare tidsperspektiv.
    Kommer dock inte ihåg om det gällde hormon eller kopparspiral. Det var rel stor skillnad i pris och varaktighet vill jag minnas, men jag kan ha superfel.

  • Parnassia

    God morgon! GÖTT med fredag!! Ikväll blir det litet firande hos svärfar med lite brasa och kanske en grillad korv. Sedan blir det soffan med en förhoppningsvis sovande H. (De senaste två kvällarna har hon skrikit som om det gällde livet...) Idag ska vi försöka baka något och ta fram pelargonerna från källaren och se om de har överlevt vintern. Kram på er!

  • Parnassia

    Lappis - kycklingen med honung och balsamico lät god! Vill du dela med dig av recept? BS - jag har förstått att ni har jobbiga kvällar. Vi hade det en period med E också och jag hoppas att H:s skrik är en mycket kort "fas", än så länge har det bara varit två kvällar typ. Och det känns som att det får gärna räcka så. Vi har gett henne sempers magdroppar nu. Har någon några erfarenheter av dem??

  • Parnassia

    Aha - så går det när man läser ikapp och skriver utan att ha läst allt. Men tack för receptet Vickan!

  • Parnassia

    Hjälper till att få snurr på inläggen. Genom att bla göra ett inlägg ang att tappa hår. Jag tappade massor med hår när jag ammade E, när hon var ca 4 mån, precis som nämnts här. Det slutade efter ett par veckor/någon månad och sedan växte det ut igen. Ta det lugnt är väl det jag försöker säga. Det verkar vara jättevanligt! Här kommer snart en mammakompis sedan E:s tid på besök, hon har också en ny liten bebis och de vill hälsa på H. Nu vaknar H. Som fö har varit på BVC och vägts idag, +3 hg sedan förra veckan. *nöjd* Kram på er!

  • Parnassia

    Radbrytningarna försvann visst... Men ni är ju smarta tjejer som kanske förstår ändå?!

  • Parnassia

    GOd morgon! Nenne - fy vad trist historia med din "vän". Men bra att ni pratat så att du vet hur läget ligger iaf. Kram! EA - får jag också vara nyfiken på ert hus? Blir ju extra nyfiken när det handlar om trädgård också. Här laddar vi för läkarbesök idag, maken ska iväg på mindre roliga undersökningar och jag ska vara stöd och chaufför.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen