• Parnassia

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Men vad då tog upp " er svagaste punkt"? Sa hon i ett andetag att hon skulle rekommendera er och i nästa att det fanns en svag punkt? Kan den punkten ställa till det eller bara nämnde hon den?

  • Parnassia

    Har visst blivit lite smygläsare, livet rullar på, maken har semester och jag har inte haft så mycket att tillföra har det känts som men jag läser ikapp hela tiden och tänker på er!!


    Men nu bara måste jag ju skriva och gratta alla nyblivna gravida!! Gosnosen, Oupsie och Hattis! Det är ju fantastiskt!!!!! GUuud vad underbart! Grattis allihopa!!! Kramar i massor!


    Och Nenne, 36 dagar är ju nästan ingenting. Fränt!


    Lappis- härligt med avklarade soctantsmöten! När ska nämnden sammanträda och behandla ert ärende? Har ni fått veta det?


     


    Igår lärde sig lilla H att rulla till mage och gör det hela tiden, det var verkligen så att hon lärde sig det, gjorde det och kan det nu. Inget mittemellan. Dessutom fick hon första sprutorna idag och grät fullständigt hjärtskärande, jag lipade nästan också. Det känns som världens största förtroendesvek att sitta där med sin mjuka, goa lilla tjockis i famnen och låta dem sticka henne två gånger. Hoppas hon förlåtit mig.


     


    PB - här pippas det inte heller i överflöd, just nu mest pga att vi inte kommit igång efter H:s ankomst, men vi har haft en period i vårt förhållande när det var illa. Du är långt ifrån ensam om att tycka att det kan vara ett problem. Jag vill inte skriva så mycket mer här, vi kan pm:a om du vill. I vilket fall, enda sättet att hitta en lösning på det hela tror jag är att, som alla andra sagt, prata och ändå ta på varann, men det säger du ju själv också. Kram på dig helt enkelt!

  • Parnassia

    Snaily - jag drömde också massor! Ångest, skräck, stress och tragedier. Vaknade gråtandes många gånger. Det är hemskt, men det går ju som tur är över snart. Hoppas du får sova gott i natt! Kram!


     


    Här får man ha dagis 15h per vecka, 3 dagar á 5 timmar och just på vårt dagis är det tis-tors som gäller. Det känns bra tycker jag, ffa är det bra med 5 timmars dagar, så att man hinner göra nåt under tiden stora är på dagis och att man ändå har 2 hela dagar tillsammans per vecka om man vill göra nåt ihop.

  • Parnassia

    Snaily igen! Otäckt med spark mot handen! Som du skrev, tur att det inte var magen. Har du funderat på havandeskapspenning? Kan du få "lättare", mindre riskfyllda uppdrag? Jag menar, tex bara få jobb med små klienter?  Du måste ju vara rädd om dig!! Och  i mina ögon är du ju en given kandidat för HP tex, gravid kvinna med riskfyllt arbete liksom...

  • Parnassia

    Fru E! Härligt med nya huset, mycket jobb är det ju förstås, men känns det inte lite kul också?


    Skickar över lite ork och ett par rejäla arbetshandskar!

  • Parnassia

    Snaily - bra att du redan planerar för HP, om du tycker att det känns jobbigt innan du kommer dit tycker jag att du med "gott samvete" kan sjukskriva dig. Det får man ju göra i två veckor utan läkarintyg. Ta hand om dig i vilket fall!!


     


     

  • Parnassia

    MSW- bra med BFlistan! Jag tänkte på den igår, men nu behöver jag inte fråga efter den!


     


    Lappis - 25/8 är ju snart! Gött!


     


    Orgasmer i sömnen... Jovars!


    MSW igen - precis sådär var det med E ett tag! Att när hon var naken gick det bra men när hon fick på sg trosor gick det sämre. Jag tror att tyckte att trosor och blöja är samma sak, typ "man har ju nått på sig", men det släppte snart. Kämpa på!


    När trosorna gick åt som värst så tvättade jag upp dem för hand (sköjde väl mest kanske) och lät dem torka ute, på så sätt hann man med att få fram torra under dagen om det knep, sen tvättade jag dem ordentligt på natten.

  • Parnassia

    Jag är här!


    Städar efter en lyckad grillfest igår! Bjöd på Tingas rabarbertårta, verkligen lyckad den med!


    Snoppar jordgubbar och fryser in, hackar rabarber och fryser in också. Funderar på packning inför semestern också. Allt på en gång!


    Nu ska tvättmaskinen startas, ordern till famlijen idag är att "ta bara på er sådan ni inte vill ha med".


    H vill visst ha lite uppmärksamhet också.

  • Parnassia

    Hattis! Nej!!!!! Hoppas det slutar snart!


    KRAM!

  • Parnassia

    MSW - jag körde dock tårtan säkert dubbelt så länge, som det sagts tidigare i tråden. Och gillar man mandelmassa så kan man köra på¨dubbelt så mycket där också! Men jag måste säga att detta recept nog är min favorit bland rabarberrecepten. Förutom saft då kanske.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen