• Lapinette

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    BS - ja, vilket underbart väder vi har! Kan tänka mig att det är idealiskt att vara på Öland... eller någon annanstans nära vattnet just nu. I år skulle man definitivt ha planerat in en Sverigesemester.

  • Lapinette

    BS - ja, två försökt till semester i Sverige och båda gångerna har det vräkt ned, varit översvämning och typ 14 grader ... och båda gångerna har vi avbokat i sista sekund och stuckit söderöver istället. Har vi bara två veckors semester (som nu) så vågar jag inte chansa.

  • Lapinette

    BS - njuuuuuuuut av den härliga sommaren! Önskar bara att det kunde vara så här åtminstone 5 månader om året. Minst!

  • Lapinette

    Snart (om typ 30 min) så säljer maken vår bil. Jösses, vad ledsamt det känns. Ingen bil i helgen och jag som ville besöka min favvoshop (kläder) och bada i en liten insjö men, men ... tur i oturen att den säljs denna helg då vi ändå åker på semester (söndag eftermiddag). Vi höll på att bli av med den veckan innan Midsommar. Sen blir vi nog ägare (maken har lagt handpenning) till en Porsche när vi kommer tillbaka från semestern. Likt väl, så föll jag en tår när jag gick ned i garaget för att säga adjö till vår bil (jösses ... säger jag bara ... ni måste tro jag är en idiot!).

  • Lapinette

    Japp, som vanligt är jag totalt OT och skriver en massa nonsens. Fyller ut sidorna här när alla andra verkar vara ute i solen. Tror jag ska lägga ned jobbet snart jag med och ge mig ut ... SEEEEEMMEEEESTER!!!

  • Lapinette

    Förresten, provade en snygg klänning igår. Så där modern i gammelrosa, slutar ovanför knäna och som hänger rakt ned med lite detaljer upptill. Tog ett foto med min telefon och visade maken på kvällen som säger "vilken, grå säck!"

  • Lapinette

    Nej, vi hyr ingen för imorgon utan får helt enkelt hålla oss i stan med omnejd. Har ju alltid SL-kort om det skulle vara något. En dag får jag klara mig ... bara att jag i tankarna redan hade planerat utan att ens tänka på att vi inte har bil. Det är maken som vill byta bil, för mig kvittar det. Jag gillar den vi har och det är mest alla minnen, resan upp från Frankrike osv som jag känner att jag tänker på när han nu säljer den. Konstigt att jag känner så för normalt sett blir jag inte känslomässig när det gäller saker ... ja, förutom blommor då.

  • Lapinette

    Hur som haver ... det är bara jag som är så jäkla blödig!

  • Lapinette

    Har nu sett "vår" bil åka iväg på vår gata . Jösses, förstår inte alls mina egna känslor. Det är en bil och inte ens min!

    Funderar också på att stänga igen för dagen och bege mig ut med ett badlakan i parken.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen