Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    start september skrev 2010-07-13 13:58:59 följande:
    Nenne,jag skrev lite om vilken smärtlindring jag ville ha respektive inte vill ha. Lite om vad jag var extra rädd för. Främst skrev jag att jag ville att de skulle lyssna på min man, han känner mig så väl och vet vad jag vill typ.Sen frågade de ändå allting ändå, som de sade, man har ju rätt att ändra sig   Jag tror det är viktigast med brevet om man har stor förlossningsskräck, är väldigt spruträdd eller har erfarenheter i bagaget som är bra att känns till.
    Aha, perfekt. Tack! ja jag känner mig enbart positivt laddad än så länge, det enda som jag är nervös för är att ingen av oss ska fatta att det är på gång.  
  • nennesjuttioåtta

    Snaily – har du fått något mer brev från Falun mer än det om VULet? Tänkte om de ville ha något när man fött...?

  • nennesjuttioåtta

    Grattis till RUL snigel!!!!!! Vad skönt att det såg bra ut, undrar vad den där måsen är för något. Jag och maken ville inte heller veta men erkände efteråt båda två att vi båda hade stirrat som sjutton i skrevet på krabaten men inte fattat något.


    Andbeyond – GLASS!!! Jag tar allt som är gjort av is. Tack och välkommen!!!


    Snorkis – ooh tell me your name! Jag tänkte igår: "hoppas det är en kille i magen för då har vi inte lika många namn att välja på..."


    AM – jag tror jag hittat en craving! Tugga (Viktigt) på isbitar! Fast eftersom jag tror att cravings uppkommer pga någon näringsbrist så vet jag inte vad jag i så fall skulle vara ute efter. Det är mer känslan att tugga is som jag är ute efter. Hade jag slickat asfalt så hade jag sett ett samband, där är det iaf lite mineraler och grejer.


    Tinga – trevlig semester!!!!!


    btw – gravidtrosor?!?! Why? Iofs är en del av mina trosor lite tajta men jag har många såna här sömlösa från sloggi som sitter skönt. Jag har annars använt mina vanliga, även om de som är boxer korvat sig under magen. Vad är det för special med gravidtrosorna då, de enda jag sett på nätet är såna med string och hög mage, men något fulare har jag svårt att tänka mig så några såna har jag inte beställt.

  • nennesjuttioåtta

    lappis – Ja, det är nog ingen regelrätt craving, bara beroendeframkallande. Och svalkande. Blir det ny destination idag alltså? Härligt! 

  • nennesjuttioåtta

    två nya fågelungar vid sängen inatt. Mysig katt vi har. 

  • nennesjuttioåtta

    Låter ju hur härligt som helst! Saknar verkligen att vandra, det är meditation!

  • nennesjuttioåtta

    Piggelin förresten, ingen fara! Erbjudandet står kvar!  

  • nennesjuttioåtta

    Rätt irriterande också att P4 har fågelljud på morgonen som nån jävla jingel. Har vi inte hört det tillräckligt redan?!?! Döda!

  • nennesjuttioåtta

    Ha det så bra ni med! KRAM!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen