• fru AM

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Hejhej! Spänningen är nu olidlig då vi (helt eniga) la bud på en massa saker igår kväll. De flesta av grejorna klubbas idag så snart vet vi om vi får råd att fira semester i år eller om vi får sitta hemma och titta på fynden och äta knäckebröd.


    Jag har dessutom börjat surfa runt på auktionssajter och hittat en massa skoj ... Bl a letar jag efter tavlor som min pappa målade på 60-talet. Har hittat en men den var redan såld så letandet fortsätter. Och så har jag snöat in på bronsskulpturer.


     


    Heja IVF:are och CB-testare!

  • fru AM

    Ojoj nu har jag gjort det igen ... sökt till programmet "Antikdeckarna"

  • fru AM

    Hej Lappis! Välkommen hem! Helikoptertur över Manhattan! Det har jag alltid velat göra - vad roligt att du gjorde det!


     


    (De svarade på studs från Antikdeckarna så nu får vi se ... )

  • fru AM

    Hej igen! I slutet av veckan kommer Antikdeckarnas producent hit o glor. Och i vanlig ordning får jag kalla fötter. Har kommit på att jag ju inte vill sälja något (såvitt jag vet ...)


    Snurrig jag är. {#lang_emotions_undecided}

  • fru AM

    Snaily: fy vilken jobbig sits! Dåliga siffror vill man ju aldrig ha Men du tänker positivt, det är bra. 


    Jag kan inte råda dig vare sig det ena eller det andra. Det där måste du bara lyssna på din egen och Snigelmannens magkänsla om. Fostervattenprovet jag gjorde var inte roligt men för oss det enda alternativt (vi gjorde inte KUB innan). De finns andra - mer noggranna ul-undersökningar man kan göra senare under graviditeten om man väljer att inte göra FVP.


    När jag väntade Livia så gjorde jag KUB och fick bra siffror men nojade ändå. Men det som till slut lugnade mig var det VISUELLA: att jag sett barnets lilla näsa med tydligt näsben, att UL-sköterskan speciellt pekat ut de fint spretande fingrarna ... Tycker ni ska be om ett extra ultraljud, kanske hos någon annan, och be dem titta än en gång på det som kan vara markörer för ett kromosomfel. Förmodligen är det ett högst normalt och friskt barn du har i magen. Stor kram!

  • fru AM

    Tilläggas ska att risken för missfall efter fostervattenprov är mellan 1:200-700 (olika undersökningar). Alltså inte lika hög som det allmänt talas om.

  • fru AM

    Snaily: du frågade för ett antal sidor vad det var jag tyckte var hemskt med mitt FVP. Själva sticket gjorde ont (det ska det enligt alla andra inte göra men han träffade väl en nerv) men värre var att jag fram till att vi satt i väntrummet mest fokuserat på tiden efteråt och "tänk om det händer ngt med fostret pga FVP:et". Men i väntrummet insåg jag plötsligt att de skulle sticka in en lång nål rakt in i magen, magen som man hela tiden medvetet eller omedvetet skyddar när man är gravid. Det kändes "rått" på ngt sätt. Sedan fick jag ju en del läckage efteråt och var skiträdd och jätteledsen för jag trodde att jag förstört allt ...


     


    Tycker du fått många bra svar. Hoppas du kommer fram till BM på telefon snart. Be om ett till UL. Av en kommunikativ expert!


     


    Ang prinsessbröllopet så har jag eldat upp mig i flera månader ang detta med brudöverlämningen. Tycker de agerar aningslöst, ointelligent ... Tycker det hade räckt fint om hon bara gått ut och sagt att "jag förstår att det här är en kontroversiell fråga men jag har drömt om mitt bröllop hela mitt liv och jag vill att det ska vara som på amerikansk film så jag hoppas ni respekterar det!. Fast det var väl för många svåra ord efter varann för den familjen.

  • fru AM
    nennesjuttioåtta skrev 2010-05-25 09:14:28 följande:
    AM – men herregud, flickan måste ju få tid att andas! Så lång mening!!!! Have mercy!
    Ingen fara - hon kommer säkert av sig halvvägs och passar på att andas då
    Egentligen är jag rojalist men när det kommer till brudöverlämning så vet jag inte längre
  • fru AM

    Muggles: jag gillar att vi har en kungafamilj, men precis som du säger så är det svårt att känna respekt för de tomtarna som utgör kungafamiljen NU ... Däremot så gillar jag Kungen, Victoria och Daniel bäst. Kungen är gullig i sin enfald men ändå född på sin post och uppfostrad i att inte ha något liv, Vickan är lite normalenfaldig men kommer göra ett toppenjobb som drottning. JAg tycker hon och Daniel verkar jättekära. Tror säkert han är lika kär som hon men han är inte lika medievan och dessutom norrlänning (sorry alla norrlänningar! ) så han kanske inte visar lika mkt nu. Silvia gillar jag INTE. Hon sägs kunna sju språk ... lika bra som hon kan svenska då, eller? Dessutom tycker jag det är riktigt illa med hennes plastikoperationer -dels ATT hon gjorde dem (dålig förebild), dels att hon inte gjort en pudel och berättat om dem, och varför. Och sen ser det fördjävligt ut men så kan det ju bli ... Ang. Madeleine & Jonas så har jag i alla år anat att han var ute o prasslade  (såg det på honom - fråga mig inte hur - alla mina bekanta tyckte jag var löjlig som sa det, men vem fick rätt?)

  • fru AM

    Snaily: En sån sak vågar jag inte sia om Men när det gäller alla andras graviditeter än mina egna är jag full av förtröstan och hopp om liv och hälsa!


     

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen