• MSW

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Pirr: stort grattis till Lill-pirret! Litet smolk ibägaren är juh illamåendet dock!

  • MSW

    Ore: min svägerskas son slutade också av sig själv, från en dag till en annan, det ska tydligen vara vanligare för pojkar än flickor har jag hört! Fast jag förstår att du gärna velat vara med och bestämma!

  • MSW

    Och så passar jag på att önska lycka till, till ägg-titter, kub och vad det är mer, ifall jag glömmer det senare!

  • MSW

    *skickar en extra kram och en axel att luta mot till september*

  • MSW

    Pb: Låter riktigt härligt!! Här är också fint väder idag, fast nyss kom det världens störtskur, fast den varade någon minut bara.. Skumt!


    Mugglan: Det borde väl vara ok med medicinen, kylväskan borde väl isolera lite av sig själv, så att det tar längre tid för värmen att komma in..?


    Här har jag haft riktigt produktiv dag om jag får säga vad jag tycker (och vem skulle annars göra det?).. Började dagen med datortomografi (röntgen typ), min doktor ville juh kolla upp ev bimjältar (fick inget svar på det idag)..


    Sedan åkte jag hem och satte mig med pluggandet och fick en hel del gjort så nu känns stressklumpen i magen betydligt mindre igen! Jag har även hängt upp tvätt och duschat och i eftermiddag ska vi handla! Skönt de dagar man faktiskt känner att man får något gjort.. Och nu är det snart dags för att hämta min lilla going från dagis!

  • MSW

    Vickan: Det är säkert meningen att det ska försvinna! Fast när jag hade p-stav var det så hela tiden i princip.. Därför bestämde jag mig för att ta ut den och delvis därför jag är lite "rädd" för hormon p-medel.. Hoppas för din skull att det ordnar till sig illa kvickt! Annars får du väl höra av dig till BM..?

  • MSW

    Ore: Det är det "gamla vanliga" med blodet.. De ville se om där finns någon bimjälte, för finns det en sådan så antar jag att de tror att det är därför mitt värde hoppar så som det gör!


    Telis: Besvärligt att han är så svårroad, eller kortroad kanske!


    Nenne: Härligt med din gula galna energi!


    AM: Stort grattis till bantningsresultatet!! Och lite extra styrka till livskrisen!


    Ha en trevlig kväll hörni!


    Koko:
  • MSW

    Ore: jag vet inte vad som händer isf, fast jag antar att de vill operera bort den också.. Men det känns inte som något jag skulle tycka var jättekul, för det är det värsta jag varit med om (mest psykiskt tror jag)..


    God natt!
Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen