Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    PB– ja fast dagtid är jag inte trött på det det minsta (mer trött på alla jag möter som tycker synd om mig i värmen när jag inte alls lider), jag mår så himla bra! Och nu när foglossningen blivit så mycket bättre så skulle jag kunna studsa om jag inte var så tung och riskera att komma i självsvängning som en Bumbibjörn, tappa kontrollen och trilla i diket. Men nätterna, ajajaaaaaaj. För då känns det fortfarande i fogarna + gigantisk mage med fötter som spelar xylofon på revbenen, alternativt en röv som vill peta pappa i ögat på andra sidan sängen, samtidigt som andra änden ska kolla om det finns något i kylen. Men den här veckan är bebisen 48 cm lång och väger mellan 2,7-3 kg så inte konstigt det är trångt på min korta torso. Det känns som magen vill halka runt till ryggen men att skinnet inte riktigt vill hänga med. Och helst får den stanna inne där tills vi medicinerat katten klart... Vadå, tycker du vi klemar med katten?  


    Parnassia – Vad klurar du på, har du fastnat i vinkelvolten du med?

  • nennesjuttioåtta

    ja jösses vad hon får mycket godis nu. Efter medicinen, efter skölja såret, efter tagit tempen, efter.. eftersom det bara är så syyynd om henne.  

  • nennesjuttioåtta

    sch, jag får nästan dåligt samvete för Nancy att vi kommer ha en bebis som petar ned henne från piedestalen. *tar fram en saftig köttgodis*

  • nennesjuttioåtta

    Parnassia – oooh vad jag känner igen mig. Jag har ju varit arbetslös i omgångar. Det ÄR verkligen stressande, jag HATADE att träffa folk, gå på fest eller vad som helst där man ska mingla och vara trevlig med både känt och okänt. Vad gör du för något då? Vad söker du för nåt? Hur många jobb har du sökt? Vad vill du göra då? Ska du inte plugga ditten och datten eller ... BAAAH! Och hörru, nu är du faktiskt föräldraledig, inte arbetssökande. Du behöver inte alls ha dåligt samvete. 

  • nennesjuttioåtta
    passionsblomman skrev 2010-07-20 11:11:04 följande:
    :-d Ja jag säger då det!Passa er så att Nancy inte blir Nacy Hämnaren From Piedistalen och gör upp räkningen med inkräktaren en mörk natt!fast hon dödar ju tydligen inte sina buten, utan nöjjer sig med att bära dem i stjärten.
     
  • nennesjuttioåtta

    Parnassia – och så får du en kram också. Och en köttgodis! (nu låter det säkert som att jag inte tar dig på allvar men det gör jag!)

  • nennesjuttioåtta
    Parnassia skrev 2010-07-20 11:20:49 följande:
    Nenne - vad skönt att någon mer känner/känt samma sak! Jag har ju en utbildning men söker inte sådana jobb för de innebär mer pendling än vad jag vill nu när jag har familj med små barn. Jag kan tänka mig i princip vad som helst, bara det är någorlunda kvalificerat och att min utbildning "uppskattas" på något sätt. Jag tänker att jag ska vara mammaledig och försöka njuuuta av det så mycket jag orkar, sedan framåt våren/efter  nyår ska jag börja söka och jag hoppas att arbetsmarknaden fortfarande är på "uppåtsving" då och att det ska lösa sig...  
    Jag kan hyra dig någon timme för trädgårdskonsultation. Igår gick P lös med ogräsrensaren bland perennerna (och ogräset) och då rök något som jag inte vet vad var, men som jag fick av svärmor med allvar i blick och orden "den här ska du vara rädd om". Tror inte det var maskros, för såna blad känner vi igen från övriga trädgården. Dä va HAN som gjorde dä! 

    Vad jag märkt så verkar det svinga uppåt iaf, så håll ut! 

  • nennesjuttioåtta

    inga ostbågar, sorry. Men isglass!

  • nennesjuttioåtta

    vill du ha någon annan smak än kalkon och kyckling på köttstickan? Torsk och räkor?

  • nennesjuttioåtta

    ååh jag mår så illa när jag ska äta, eller jag blir mätt på en gång! Och hör bara mantrat "ladda som inför ett maratonlopp". Inte många topptider presterat på isbitar vad jag har läst om iaf. 

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen