• fru AM

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    På dunderlosern Jonas B så räckte det ju att se hans opålitliga ögon och profil samt höra lite rykten från min utsända i London så VISSTE man ju!

  • fru AM

    Har märkt att den regeln gäller för barn också - det tar lika många dagar som timmar det är tidsskillnad för barnen att komma tillbaka i rätt hjulspår. Efter vår thailandsresa tog det faktiskt längre tid - nästan två veckor innan Hektor var på banan igen.

  • fru AM
    nennesjuttioåtta skrev 2010-05-25 09:58:15 följande:
    Silvia ser ut som Joker i Batman. Läskig. 
    Ja precis! Eller som en gädda! Alla som lyfter ansiktet lite för hårt ser ju ut sådär. Skitkul att se likadan ut som alla andra!
  • fru AM

    Skulle jag ha flyttat till ett engelsktalande land och gift mig till en hög särställning och undervisats av privatlärare och fått re barn som alla pratade engelska utan brytning så antar jag faktiskt att jag skulle prata PERFEKT engelska efter 35 år.


    muggles skrev 2010-05-25 10:00:57 följande:
    Men hörrni - Silvia pratar lika bra svenska som de flesta av oss pratar engelska (jag menar, hur många av oss pratar el skriver engelska perfekt?). Att lära sig ett språk i vuxen ålder och prata det perfekt utan brytning och utan grammatiska fel är nästan omöjligt. Och tänk på alla svenskar som särskriver - brrr (borde inte de veta bättre)! 
  • fru AM

    Ore: den andra som du länkade till verkar smart! Som ett solsegel ist för cirkusparasollet!

  • fru AM
    _koko_ skrev 2010-05-25 11:30:48 följande:
    AM - Ja just det, parasoll! Har jag nästan glömt att det finns (jag har dessutom två...), herregud... De är dock svåra när det blåser.
    Ja det är då de svänger så där cirkusaktigt ...
  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2010-05-25 15:11:16 följande:
    Lapinette, det låter ju helt galet med tjejen som hyrde din lägenhet! Är det någon som kan hjälpa mig med förslag på mat till 25 pers, vuxna och barn blandat, till Iris födelsedag?
    BS: vill du ha hjälp att laga maten eller hitta på ...?

     


    Oupsie: det var jag! Har konfirmerat vänförfrågan! Hej!

  • fru AM

    BS: en gigantisk sallad med vissa av de mest speciella ingredienserna (typ rädisor, valnötter, rå lök) bredvid i skålar + kycklingklubbor och hemgjorda hamburgare (i litet format)? Eller ska det vara festligare?

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen