• Tinga

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Hola chicas!

    Sitter på kontoret i Madrid och laddar för ett kundbesök om en stund. Har haft några bra dagar här, även om vädret är precis lika kass som hemma (15 grader och regn). Igår kväll hade jag ett par timmar över och eftersom jag lämpligt nog bor precis bredvid ett stort köpcentrum passade jag på att göra av med lite pengar där. Lite fina underkläder och en urtjusig klänning hamnade i min shoppingkasse.

    Ikväll styr jag kosan mot Sverige igen, och laddar för fullt för trådträffen. Återkommer imorgon för att diskutera detaljer kring när, var, hur vi ska ses (som ni andra kanske redan avhandlat? ).

    Har bara läst ett par sidor, men förstått att Muggles deppar inför BIM. Skickar ett gäng varma kramar och hoppas på det bästa.

  • Tinga

     


    snaily skrev 2010-06-10 10:28:23 följande:
    I natt kl 2.30 när jag låg helt stilla så kände jag något konstigt ovant bubbel/fladder/tickande långt ner i magen, väldigt svagt men det kändes, under en minut ungefär. Det är väl kanske lite för tidigt för att känna fosterrörelser, men jag läste nånstans att från v 15 kan man känna fostet hicka. Kanske var det Ynglets hicka jag kände!

    Mysigt med fosterrörelser! Jag började också känna av det i v. 15 ungefär, så det låter inte otroligt i mina öron.

  • Tinga

    Här sitter jag och nästan halvsover på jobbet idag, trots att jag har häcken full, pga sen hemkomst inatt (i säng kl. 2 och sen kom Piff in i vår säng vid 5-tiden och låg och snurrade där till strax innan 7, så det blev inte mycket sömn). Jag skulle bara vilja kolla statusen inför imorgon - hinner inte läsa ikapp för att se vad ni kommit överens om. Antar att MSW och jag inväntar Muggles tåg, inhandlar picknickmat någonstans och sen möter er andra var ni än befinner er. Jag har iallafall Lappis mobilnummer, så att vi kan stämma av var ni är. Ligger Polaren och göttar sig i kylen nu?

    Trist med regn i Stockholm, men det hade inte varit bättre med tråddejt här, för här regnar det också.

  • Tinga

     


    Lapinette skrev 2010-06-11 10:59:00 följande:
    Tinga - eftersom ettan blev hastigt uppdrucken i onsdags

    Nämen! Vilken tur att han hade en schysst brorsa. Nu får ni se till att inte öppna den ikväll.

    MSW, Muggles och jag kommer in vid 11.40-11.50-tiden, så vi gör sällskap till vart vi nu ska. Ore kommer in en timme efter oss, så hon får leta på egen hand. Vi kommer att handla picknickmat någonstans på vägen, för det känns inte så lockande att transportera den flera timmar på tåget (iallafall inte för mig och så har jag ju dig som drickafixare ). En sak slog mig förresten - ska jag ta med mig glas själv till den ädla drycken?

  • Tinga

     


    Lapinette skrev 2010-06-11 11:06:07 följande:
    Tinga - satt faktiskt själv och funderade på glas för jag gillar inte att dricka skumpa ur plastglas. Ångrar så att jag sålde alla (typ 75) champagneglas från IKEA efter vårt bröllop. Jag fixar glas!

    Schysst!

  • Tinga

     


    muggles skrev 2010-06-11 11:14:38 följande:
    Jag var förvirrad - mitt tåg kommer ju inte in 11:50 utan 12:50!

    Va, har du lurat oss?!? OK, då blir det MSW, Vickan och jag som gör sällskap vid 11.50, och så kommer Muggles och Ore lite senare.

  • Tinga

     


    muggles skrev 2010-06-11 11:34:32 följande:
    Däremot blev jag väldigt förvånad när jag såg ett avsnitt av danska serien Livvakterna (jättebra fö!) där en höggravid kvinna som just förlorat sin man drack ett glas rödvin! Gör de så i Danmark tänkte jag??? Tror inte det hade varit accepterat i en svensk serie... El var det bara för att visa hur upprörd hon var över sin förlust...?

    Jag förvånades över att Annika (Mikael Blomqvists syster i Millenium-filmerna) drack vin vid ett tillfälle när hon höggravid träffade Lisbeth på en bar. Där hade nog scenografen inte riktigt tänkt till.

  • Tinga

    Lappis - det verkar ju som att det löftet sprack redan nu.

    Jag försvann hem tidigt för att hinna ta en liten lur innan maken kom hem med Piff & Puff. Skönt. Nu ska jag ta en joggingtur i regnet innan det är dags att nanna kudden. Tåget avgår 06.28 imorgon bitti, så jag får nog göra som de små bebisarna och ta en förmiddagslur imorgon. Måste dessutom släpa på datorn, för jag har en del jobb jag bara måste få undan imorgon. Sjukt stressigt på jobbet nu, men som tur är, är det en massa kul grejer som är på gång.

    Vickan & MSW - era nummer är noterade.

    Vi ses imorgon! Shit, vad skoj det ska bli.

  • Tinga

    Hej allihop! Tusen tack för en jättetrevlig dag igår!   Så himla kul att få träffa de av er jag inte sett förut. Vad trist att du inte kunde komma BS, men det låter ju skönt att ni är på väg på rätt håll med sjukdomarna nu. Ett särskilt tack till AM med familj för gästfriheten också. Jag såg storsonen när han kom insnurrande i serveringsrummet, där vi stod flera stycken och babblade, och han såg lite förvirrad ut, stackar'n. Hoppas att han hämtade sig senare på kvällen. Tusen tack till Lappis också; jättegeneröst av dig att dela din Polare med mig (vilket inte alls var meningen; jag hade gärna gjort rätt för mig).

    Maken hade haft en helt OK dag med barnen, så det lättade lite på mitt samvete. Det är så mycket resor på jobbet nu, att han blir lämnad ensam flera dagar varje vecka just nu. Jag hann iallafall med fem timmars arbete på tågresorna, så jag var allt lite effektiv också igår. I eftermiddag ska vi åka iväg och köpa sandaler till Piff & Puff; någon gång den här sommaren hoppas jag att de ska få anledning att använda dem.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen