Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    MSW, jag är också nyfiken på vad du lyckades göra!

  • BrudSommar2006

    EA, skräp är det! Fast det där med dina paprikor på en vårmarknad begriper jag bara inte, just dem känns knepiga att sälja på en marknad.

  • BrudSommar2006

    Muggles, jag håller tummarna. Gick det att säga något om kvaliteten eller är det först efteråt man kan se det?

  • BrudSommar2006

    Hörrni, hur länge tror ni att man ska vänta innan det blir till att inse att plantorna är heldöda???

  • BrudSommar2006

    Tinga, stackars Puff! Vi är inne på dag fyra med feber här men så hög feber har hon inte längre och vi är ju inne på pencillinkur nummer två efter två besök på akuten och ett besök hos husläkaren. Iris gråter för att hon har så ont i örat men vi trycker i henne både alvedon och ipren just nu så lättar det. Så vi har ju kommit lite längre än er i att ta reda på vad som är fel, hoppas att ni också får bra hjälp.

  • BrudSommar2006

    En sak som jag faktiskt har tänkt på angående tråden här och som väl är det enda negativa med att hänga här för mig - apropå tidigare diskussioner om vilken tur vi har som har stödet härifrån - och det har iofs inte med brist på stöd att göra - så är det att jag inte fattar hur alla har sådana exemplariska bebisar som sover så bra och ni pratar om att ni måste se till att få ner matningarna från två till en gång per natt och allt vad det är. Jag begriper f-n inte hur ni allihopa kan vara så fantastiska att ni lyckas uppfostra era bebisar så redan och bestämmer att de minsann ska lära sig sova för det säger Anna Wahlgren och f-n och hans moster och jag blir riktigt irriterad för jag är glad om jag får ner nattmatningarna till 47 istället för 49. Då är jag glad att jag har en bekantskapskrets utanför tråden här som de flesta har det ungefär som jag. Det måste vara rena undermänniskorna på föräldrafronten som hänger här och bebisarna sover i egna sängar och ni sitter uppe och tar ett glas vin och jag vet inte allt. Amen...

  • BrudSommar2006

    Usch, 4.30 är plågsamt tidigt. Astrid vaknade tyvärr redan kl 6 imorse vilket var tidigt för henne men hon har väl vant sig vid att bli väckt ungefär den tiden av Iris. Iris själv sov hos mina föräldrar och vaknade redan kl 5.00, hehe.

  • BrudSommar2006

    Tinga, Iris har verkligen haft ont så jag är glad att det verkar ha vänt för henne nu. Skönt att Puff inte verkar ha haft ont i alla fall. Trist att ni också åkt på öroninflammation dock.

  • BrudSommar2006

    Tinga, öroninflammation ska ju inte smitta men han kanske är för risig för att åka? Ge både en alvedon- och en iprensupp, man kan blanda de två och då bör du få ner febern rejält i ett antal timmar. Får ges upp till fyra gånger per dygn och då borde ni kunna hålla nere febern i ett par dygn på det så att han är piggare, sedan borde pencillinet ha börjat verka.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen