Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sweet, jag är en sådan där lite obestämd typ, som egentligen väl tycker vi borde ha valda representanter och att vårt land ju inte styrs av kungahuset. Samtidigt tycker jag det är lite trevligt Svenskt med vårt kungahus(-eller tyckte ), historia, tradition, rötter och allt det där. Lite flaggor, pompa och ståhej runt något annat än våra idrottsevenemang. Vi bor i ett land som annars är nästan ruskigt snabba på att anamma allt möjligt utomlandsifrån och jag tror vi behöver lite saker som Den blomstertid ,Midsommarstänger och Nationalsång och sådant. Där passar kungahuset in. Dessutom tycker jag det kan varaa värdefullt att representeras utomlands med ansikten utåt som inte är politiska utan mer någon slags nationalidentitet eller vad kjag ska kalla det. Något som inte byts hur som helst.

    Just därför blir det sådant magplask om just vår blivande drottnign faktiskt dissar precis de traditioner som på sätt och vis motiverar hela hennes varande i den positionen.
    Jag skiter fullständigt i vad hon har för handväskor, vilket bubbel hon väljer, vad hennes kompisar heter och annat sådant där skvaller. Men det här, det skiter jag nte i, för det kommer att förändra något som faktiskt var värt att bevara i mina ögon.



    Oj, nu blev det sådär mycket igen...{#lang_emotions_embarassed}

  • passionsblomman

    Hurra! Jag hittade en rabarb i min trädgård! Självklart skar jag genast av alla tillräckligt stora stjälkar så nu tog jag just ut årets första rabarberpaj ur ugnen.
    Men, det var lite klent antal stjälkar så jag fyllde på med lite frysta hallon och inbillar mig att det passar finemang ihop. Dessvärre glömde jag vad jag höll på med och öste på kanel och ingefära i tron att det var äpplen...men kanske går det också bra på rabarber och hallonpaj. Mycket vaniljsås så märks det kanske inte så mycket ifall detinte passar ihop...

  • passionsblomman

    Oj! Mina rabaarber passar jäkligt dåligt in däe i Snailys oro...{#lang_emotions_embarassed}

    Usch Snigel vilket skit med sifforor och ovisshet och å ena sidan å andra.
    Förstår att du bara vill knäppa med fingrarna och ha passerat det.

  • passionsblomman

    Pajen blev god. Jag tog för mycket-som vanligt. *mätt*

    Nu måste jag lägga min son. Han är inte på så bra humör, för han tycker att "en del av killarna i laget är så själviska och bara dribblar och dribblar och man får inte ens en enda pass fast man är fri och spelbar och har sprungit med hela vägen"

    Tyvärr har han rätt, och den där balansen mellan att glänsa själv, trixa och finta och att tänka på laginsatsen, den verkar svår hela lag-livet igenom.
    Alltså behövs för närvarande lite peppning, närhet och modersomsorger...

    Ses!

  • passionsblomman

    Jag hinner inte riktigt med nu, men måste in och krama om EA rejält åtminstone.

    Har inte läst ikapp, men galltvål? Ja det finns åtminstone på Hemslödsaffären på Kunsgatan ner mot Vetekatten har jag sett.

    Nu har jag planterat så jag har Mårbackapelargoner på punschverandan, Minipetunia i ampe på altanen ihop med blomlådor med Margueriter och röda pelargoner. På trappen står en uppstammad Solanum och underbara Heliotroper.

    Och så har jag klippt 1800m2 gräsmatta och beskurit värsta risiga Forsythian och två enorma Syrener. Nu har jag ont överallt men är tämligen nöjd med mig själv.

    Nöjda är däremot inte mina familjemedlemmar som bor längre ifrån mig. Har suttit i telefon och tröstat, lyssnat och lyssnat halva dan med olika personer. Hujedamig vad allt kör ihop sig i folks liv ibland.

  • passionsblomman

    Just det, Snorkis, hoppas det inte är något allvarligt utan mer något som kan bli till något bra framöver! Och bra att du sa att det inte gällde bebisen, för annars hade jag oroat mig fördärvad ju! Kram till dig!

  • passionsblomman

    Men vad fan... Det var mycket ledsamt och tråkigt att läsa här idag.

    EA, {#lang_emotions_cry} Min största kram!
    Vad är det för poäng du pratar om förresten?

    Mugglan, jag hoppas så innerligt att du får glada besked idag! Min största kram till dig också!

    Stackars lilla Iris!

    Stackars lilla Puff!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen