Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    mugglan – men tänker inte alla föräldrar så?!? Klart du passar som mamma! Trots är ju inte ditt fel. hur man hanterar det... ja du. Int vet ja, men jag vet redan nu att jag kommer att känna mig sämstaste än sämst för jag har varken tålamod eller idéer.

  • nennesjuttioåtta

    mugglan – hyrde ni av NTF? Det står inget om det på hemsidan (fast jag är iofs lite manlig på att leta)

  • nennesjuttioåtta

    snaily – maken har varit med på alla, men vi har relativt nära till vår BM (i samma stad åtminstone), och han vill så gärna. Och det känns bra! I morgon ska vi på föräldrautbildning (?), scary!


    hej snorkis! Förvärkar?!?! Hur känns det? jag har sammandragningar titt som tätt men det blir ju liksom bara hårt då och pirrar liksom. och faktiskt, jag känner mig inte så jäkla snygg jag heller, bara jävligt cool med pilatesboll under tröjan så jag får väl ta att Grodan Boll tagit över min kropp. Jag har passerat +10 kg och allt sitter inte på magen och tuttarna har blivit marginellt större bara. Förstår att det krockar med middagen men det vore kul att ses! Jo, det lutar ju åt att jag kommer på tråddejten jag med, ska bara kolla om jag kan kombinera det med en jobbdag på fredag i Sthlm så att jag får biljetten betald, moahahahah!


    Oupsie – ååh såna där kommentarer blir jag också irriterad på, jävla typ!

  • nennesjuttioåtta
    muggles skrev 2010-05-05 10:44:27 följande:
    Japp, iaf här NTF Väst hyr ut både babyskydd och barnstolar, vet inte hur det är i resten av landet. De är också väldigt bra på att ge råd om barnstolar (BeeSafe Izi Kid passar tex inte i alla bilar, den kräver lite plats).
    aha, ja det är ju bra att veta. Kanske skulle testa en sån innan vi slår till då. Men vår V70 är ju rätt rymlig så jag hoppas det funkar. 
Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen