• muggles

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Telis skrev 2010-05-21 11:37:38 följande:
    Jo, en sak till muggles, från dörrskylt.nu? Vi fick vår i förra veckan.
    Faktiskt www.dorrskylten.se/ men sidorna ser väldigt lika ut
  • muggles

    Nenne: har du sökt på emaljskylt - det finns hur många företag som helst. Är alla lika dyra? Jag betalade ca 400 kr inkl frakt (och fakturaavg då kortet inte funkade på deras sida argh), snäppet dyrt men snygg blev den.


    Nu har jag skrivit ut en massa färgbilder på olika insekter som Moa ska få granska. Tänkte att om vi tittar på verklighetstrogna bilder så hon får bekanta sig med krypen i trygghet (utan risk att de flyger på henne) så kanske det kan vara bra kognitiv terapi(?)


    Råkade i samband med detta på denna blogg: www.google.de/imgres&imgrefurl=robin.calmegard.se/%3Fpost%3D5c8daeb3a339ff4ed9182fa4576f2301&usg=___yDDytIKXzZynAiYdMagpzl4sQI=&h=309&w=400&sz=24&hl=de&start=23&itbs=1&tbnid=gSg1G2pCfA-jfM:&tbnh=96&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dmygga%26start%3D21%26tbnid%3DWnvWrc1rLcptdM:%26tbnh%3D0%26tbnw%3D0%26hl%3Dde%26sa%3DN%26gbv%3D2%26ndsp%3D21%26tbs%3Disch:1


    Hjälp vilka ointressanta nördar det finns som bloggar (vem läser???)

  • muggles

    Jag föll dels för maten men mest för att han var så händig i köket (han har det där  handlaget som kockar har när de choppar snabbt och lätt, mm). Dessutom hade han köpt färsk lax - bara det ett plus. Och så bjöd han på ett vitt Alsace-vin till - varvid jag var djupt skeptisk innan därför att jag mest druckit söta tyska viner - men detta var ett torrt mkt gott vin som passade perfekt. Han var så snygg när han stod där i köket och lagade mat till 'moi'!

  • muggles

    Nu skulle jag behöva hjälp av Mrs Google. Jag kan inte hitta tyget Melooni i färgställningen svart/vit. Attans, den skulle passat som en smäck till Kaivo som vi redan har. Den fanns på designonline.se på rea för ett tag sedan och så fick jag inte tummen ur och nu är den borta


    Bubbel ngn? *plopp*

  • muggles

    Sept: åh jag lider med dig! Det är inte klokt att ni ska drabbas så många gånger. På vårt dagis är hälften av mammorna (med barn i Moas ålder) gravvo el har redan fått. Man kan bli bitter för mindre (att det går så lätt för andra).

  • muggles

    Nenne: trocca till dig såklart! PR till mig (passa på att dricka nu säger maken till mig medan jag svarar det är nog ingen fara med det, jag kan nog dricka i sommar med...)

  • muggles

    Vickan: samma länkar som jag hittade. Det krävs en expert av stora mått här

  • muggles

    Den där citronkladdkakan måste jag prova, har receptet på min hemdator. Rivet citronskal (zest?) är fö jättejättegott som krydda i mat!

  • muggles
    nennesjuttioåtta skrev 2010-05-21 14:29:10 följande:
    en fråga mugglan, har inte du en rätt bonnig adress?
    JO!
Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen