Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    EA – jag förstår att du blev nojjig men du hade ju inte kunnat avvakta och se om det verkligen var dag 1 eler inte, så bättre att börja på första rött som signal än inte alls. Sprut på!

  • nennesjuttioåtta

    snorkis – vikten är ju bara en siffra, huvudsaken är ju att du och barnet mår bra. Jag tänkte att 12 kg var väl lagom att gå upp men med 13 veckor kvar så får jag nog vända på siffrorna, minst. Men de försvinner väl förhoppningsvis efteråt på ett eller annat sätt. Så vad ska du göra om du får förvärkar igen? Vad kan det bero på? 

  • nennesjuttioåtta
    Snorkfröken77 skrev 2010-05-05 11:04:28 följande:
    PB - Vecka 28 går in i 29 imorgon, ja det var lite tidigt tycker jag med Du skulle ha sett makens min när jag berättade att BM sagt att vi skulle ringa förlossningen om det blev värre eller inte gav sig, han insåg inte att de bara gör en bedömning och sen stoppar upp det om det går, han trodde nog att han skulle bli pappa tidigare än vad han tänkt sig och han såg LÄTT stressad ut Fick snabbt förklara så han kunde lugna ner sig Men som sagt i dag har det varit lugnt!
    hahahaha stackarn! Nä, några veckor till får allt lilla My stanna därinne. Eller visste ni att det var en kille??!!? En hattifnatt!  
  • nennesjuttioåtta

    mugglan – ah! Det ska alltså vara som mensvärk också. jag tror jag haft sammandragningar sen v 20, nu blir det nästan så fort jag reser mig upp eller går för fort så hårdnar det. Men det är ju inte obehagligt eller gör ont. Men det kommer väl. 

  • nennesjuttioåtta

    lappis – vad skönt att ni klickar med varandra, ni och soc-tanten. Vore ju toppen om ni blir klara i sommar med utredningen! Klart ni blir godkända! Och bravo maken som pratar svenska, det måste ju underlätta för er också, för det har väl känts som det var deras största aber, om de ska hitta något?!?


    Här är jag lite såsig efter att ha suttit i solen på terassen med magen full av korvstroganoff. 


    Parnassia – hurra för H! + 3 hg, det är ju som jag sen i förrgår!  

  • nennesjuttioåtta

    muggles – det är så fin bild på dig och Piggelainen! Vad skönt att procstickningen gick bra, nästa vecka (om inget ...annat händer) så kär det igång, vad spännande!!!!! 

  • nennesjuttioåtta
    passionsblomman skrev 2010-05-05 15:22:07 följande:
      IGEN! Inom ett par månader!Synd bara att två av oss kör på repris. Det hade hellre fått vara tre helt nya.Nåja, NÅN av oss borde väl kunna få plussa kan man väl hoppas åtminstone.
    eller helst ingen alls, gillar inte såna här trender. Klart ni alla ska plussa! 
  • nennesjuttioåtta

    framfall och hemorojder som vindruvsklasar – yihaaa!


    EA – jag vill titta på huuuuuuus!!!


    koko – yeiks!!! Vad läskigt med olyckorna! Tur att det gick bra!


    Ego – pratade med min vän igår kväll. Vi är inte bjudna, vilket hon mådde lite dåligt för. men hon var besviken på mig att jag inte hört av mig så att hon visste att jag inte orkade prata när jag mådde dåligt (eeehhh...va?) och eftersom vi inte hörts så blev vi heller inte bjudna. Jag gillar henne ändå, men det känns i hjärtat, och jag är så ledsen att jag inte var fertil nog för att hänga med dem när de blev föräldrar så jag också fått gå på bröllop. Jag trodde "i motgångar prövas vännerna" betydde att de som var friska hörde av sig till den sjuke och inte att den sjuke ska skicka blommor och meddela "I'm still alive, jag hör av mig nästa vecka om det är lika då". 

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen