Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Tinga – Yessss jag kommer!


    och visst är det så, jag hade kanske tänkt likadant. Eller neeej, fan heller. Ett mail kan man gott kosta på sig, om man inte vet vad man ska säga eller om man tror att den andre inte orkar prata (i telefon). Vad är det värsta som kan hända då, liksom? Att man inte får svar? Men det bästa är ju då att den andre får veta att man åtminstone tänker på den. 

  • nennesjuttioåtta

    snorkis – jo men jag kände att jag fick berätta allt om hur jag mått och hur man tänker och hoppas hon har lite mer sypmatier nu (och skäms lite, kanske). Sen kompletterade jag med ett mail också (väl genomtänkt, vill jag bara tillägga för smygläsaren) Vilken bästa vän, pffhöÖ! Förstår att det känns bittert fortfarande. Jag hoppas vi kan gå vidare, vi sågs ju inte eller hördes så ofta innan heller men jag trodde iaf att man fanns för varandra oavsett. Men alla tänker visst inte så. 

  • nennesjuttioåtta

    mugglan – duuuu OH jag vill ju va som duuuuuu shobidobidoAAH! Men med min erfarenhet av hur jag är mot Nancy (där mina intentioner var att vara lagom sträng och konsekvent) så kommer jag inte ens att släppa sargen. Fy sjutton vad mesig jag är och har jag skällt på henne så tröstar jag henne med godis eller säger med töntig röst "men hörru katter får inte vara på bojdet" AAAH jag kärks på mig själv men hon kommer ju undan med allt för hon är så söt! Och vad ska man då inte tycka om sitt eget barn (hoppas det blir fult)

  • nennesjuttioåtta
    Tinga skrev 2010-05-06 08:38:43 följande:
    Nenne - precis, ett mail är ju nog för att visa att man tänker på någon, samtidigt, som man "slipper" ringa ett jobbigt samtal. Det viktiga är inte hur man hör av sig, utan att man faktiskt gör det på något sätt. Att dessutom skuldbelägga den som redan mår dåligt är ju riktigt ruttet.
    åh vad skönt att höra att ni andra också tycker som jag! Man blir ju nojig för mindre...
  • nennesjuttioåtta
    Snorkfröken77 skrev 2010-05-06 08:47:59 följande:
    Av alla vi umgås med är det föräldrapar som är strängast även de som har trevligast/mest väluppfostarde barn och de man helst vill bjuda hem, så enkelt är det.
    word!

    muggles – ang IVF. På ett eller annat vis kommer det något gott ur det. Ett syskon till Moa, eller ett avslut (även om just det känns pissigt då). Jag hoppas och tror självklart på det första, det ska bara finnas ett pyre som vill stanna nu!

  • nennesjuttioåtta

    Lappis – åh vad roligt att vara ut och slarva! Här finns det inget att slarva på om man inte vill hänga på sportbar och kolla fotboll och bröla "domarjävel"...


     

  • nennesjuttioåtta

    Lappis – ang din vän, det KAN ju vara så men borde hon inte ändå höra av sig på något vis? Vad hjälper det att hålla käft helt, om hon nu är gravid så går det ju knappast obemärkt förbi. 


    Och ang min vän, nej hon har inte sagt upp bekantskapen – hon trodde helt enkelt inte att jag ville prata med henne och att ett bröllop inte var rätta stället att bryta isen på. 

  • nennesjuttioåtta

    oupsie – jag vet ju var de ska vara och lokalen är jättestor. Men hon och jag ser inte saken på samma sätt, jag hade bjudit av samma anledning som dig, och så hade hon fått välja själv för jag vill iaf visa att jag vill ha henne där. 

  • nennesjuttioåtta

    lapinette – men då hade ni väl redan haft fnurra innan dess? Vi sågs ju senast i höstas, iofs märkte jag ju något då men hon är den rakaste personen jag känner så jag trodde hon om någon skulle säga om det var något fel. Iaf när vi träffades. 

  • nennesjuttioåtta

    men för första gången har jag hört om någon som är låghormonare pawh riktitt!!!!! Hon plussade först v 11 med första och v 7 med andra och gjorde av med massvis av gravtester eftersom hon mådde så konstigt. 

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen